12 відомих артистів стали героями соціального проекту «2021: Зірки та звірі»

Зірки та звірі
Коти, собаки та їхні відомі володарі у благодійному проекті VIVA! та «Сіріус».

Артисти та музиканти Джамала, alyona alyona, Ахтем Сеітаблаєв, Римма Зюбина, Сергій Танчинець (Без обмежень), Валерій Харчишин (Друга Ріка), Христина Соловій, Дмитро Шуров (Pianoбой), Олег Собчук (СКАЙ), Сергій Кузін (Radio Roks), Дизель (Green Grey), Іван Леньо (KOZAK SYSTEM) взяли участь у соціальному проекті, що закликає усіх небайдужих зібрати кошти для найбільшого притулку для бездомних тварин в Україні «Сіріус».

Зірки позували зі своїми пухнастими домашніми друзями та використали цей привід, щоб привернути увагу максимальної кількості людей на трагічну долю безпритульних тварин.  Результатом  цього стала серія фотосесій, зірковий фотоспецпроект, запис відео та видання унікального календаря на 2021 рік.

Христина Соловій

alyona alyona

Сергій Танчинець

Проект «2021: Зірки та звірі» має благодійний характер. Його мета – створення справжнього тимчасового дому для постраждалих від людської жорстокості тварин та будівництво притулку європейського рівня. Зібрані кошти від продажу календаря будуть перераховані на адресу притулку «Сіріус».

Кожний придбаний календар – це не тільки яскрава та унікальна поліграфія на стіну. Це години опалення будівлі притулку, їжа на день для трьох котів та рятівна операція для одного собаки. Творити добре просто й конкретно легко. Купив календар – життя врятував!

Замовити календар можна тут.

За 20 років притулок «Сіріус» допоміг знайти дім для 5 000 тварин, врятував більше ніж 8 000 пухнастиків, провів 10 300 стерилізацій поза притулком. Територія цієї планети добра та щирості вже більша за чотири гектари та налічує більше 3 000 котів та собак! Сьогодні волонтерам центру потрібна допомога. Саме тому на клич тисяч чотирилапих відгукнулись зірки, що сяють серед нас.

Джамала

«Придбання календаря у якості подарунку на 2021 рік – найкращий спосіб допомогти нам і нашим хвостикам, які потребують на корм та лікування», – закликає Олександра Мезінова, директорка притулку «Сіріус».

«Завдячуючи лідерам думок ми зможемо донести до людей важливість цієї проблеми, а також зібрати кошти для притулку. Дякую нашим друзям – музикантам та артистам, що підтримали цей красивий проект з великою соціальною місією, – розповідає Судоргіна Катерина, співавторка проекту. – Ми прагнемо нагадати про важливість підтримки наших братів менших, допомозі притулкам. На жаль, це дуже актуальна тема для нашого суспільства. Ми маємо завжди пам’ятати, що наші четвероногі друзі дарують нам любов». 

Олег Собчук

«У зв’язку з епідемією ковіда та виникненням проблем у житті, спричинених локдауном, є загроза, що люди можуть забути про своїх братів меньших. Початок холодів є прямою загрозою для безпритульні тварини, що можуть загинути від холоду та голоду на вулицях українських міст та сіл. Проблема особливо актуалізується у новорічний та зимній період, коли у святковій лихоманці ми забуваємо згадати про наших молодших друзів. Адже рівень суспільної моралі можна виміряти ставленням до безпритульних тварин», – вважає Іванна Слабошпицька, комунікаторка проекту.

«Проект мав змогу реалізуватися завдяки харизмі та організаційним здібностям його ініціаторів, партнерів та усіх небайдужих людей, що відгукнулися та приєдналися», – розповідає Олена Божко, авторка проекту та фотохудожниця.

«Кожен може робити цей світ хоча би трішечки краще та світліше. Дякуємо за запрошення Concert.ua приєднатися до цієї чудової ініціативи», – зазначує Дмитро Чінь, директор з маркетингу Concert.ua.

Замовлення календаря за посиланням.

Авторка проекту: Олена Божко, фотохудожник. Авторка шести календарів «12 кадрів» (актори та режисери) – 2014, «Музиканти» – 2015, «Поети» – 2016, «Байкери» – 2017, «Музиканти з тату» – 2020, «Повернися живим» – 2020.
Співавторка проекту: Катерина Судоргіна, концертна промоутерка.
Партнери проекту: Іванна Слабошпицька, головна редакторка журналу VIVA!, авторка соціального проекту «Обличчя Майдану», співаторка мультимедійного соціального проекту «Переможці», креативна продюсерка премії та гала-концерту «VIVA! Найкрасивіші».
Zoolove.ka – добрий зоомагазин
«Сіріус» – найбільший притулок для бездомних тварин в Україні створений у 2000 році. Наразі у притулку «Сіріус» проживає понад 3 000 собак і котів. Притулок існує завдяки пожертвуванням меценатів та приватних благодійників.
VIVA! Перший журнал про відомих людей
Concert.ua

Юлия Санина
Предыдущий материал

«Раньше мы с мужем были вместе 24/7»: интервью с Юлией Саниной перед финалом шоу «Танцы со звездами»

Кино
Следующий материал

7 новогодних фильмов, которые лучше смотреть на английском

Новости партнеров