Богемне життя: скільки витрачає та заробляє зірковий психолог Наталя Холоденко?

Наталя Холоденко
Наталя Холоденко розповіла, скільки витрачає на життя, та скільки коштує одна її консультація.

Наталя Холоденко не приховує — був час, коли вона ледь зводила кінці з кінцями, у всьому собі відмовляла та втрачала близьких людей. "Це було дуже страшно, не було і грошей і житла, якоїсь підтримки, мама не могла допомагати, тому що тато хворів, вона за татом слідкувала", — розповідає Наталя. 

Втім, зараз це лишилося в минулому. Нещодавно журналісти "Зіркового шляху" (канал "Україна") побували в гостях у зіркового психолога та провели весь день разом з нею. Як живе Наталя, скільки витрачає на житті та скільки заробляє?

Читайте также

Катя Осадча, Наталя Холоденко, Холостяк з коханою: які образи зірки обрали для Балу квітів?

Катя Осадча, Наталя Холоденко, Холостяк з коханою: які образи зірки обрали для Балу квітів?

Наталья Холоденко отвела сына в первый класс

Наталья Холоденко отвела сына в первый класс

Так, у вітальні Наталі красується подушки з ініціалами психолога, які їй подарувала подруга. А у серванті — ціла колекція взуття!

"В мене сто двадцять пар. Просто Наталя Холоденко, хто ще не знав, досі колекціонує взуття.  Туфлеман. І бачиш, в мене така фішка, от я купила, ось мені такі подобаються, і я не обираю: червоні чи блакитні, я зразу беру дві пари, якщо подобається. Найдорожча пара коштує тисячу доларів. Це на день народження, тридцять п’ять років я собі купувала".

Не менша в Наталі і колекція сумок. Чимало сумок були подаровані на різні свята, або ж і зовсім без приводу. Стала Холоденко нещодавно й власницею цінного дарунка, який зробив їй батько донечки Вів’єн, що народилася у березні цього року.

"Подарували мені двокімнатну квартиру, вона невеличка і розташована під Києвом. Я вирішила, що я буду жити там, де мені комфортно, але придбати таке житло я не зможу. Тому я обрала варіант орендувати житло в місті", — розповіла жінка. Зараз Наталя живе у квартирі, яка налічує 5 кімнат, і всі оздобленні лише з натурального каменю та дерева. Вартість такого житла психолог не називає, втім зізнається, що це понад 1000 доларів на місяць.

Розповіла Наталя і скільки бере за свою консультацію.

"Одна година консультації — п’ятсот доларів. Я завжди підкреслюю, що я працюю переважно з власниками бізнесу, з топ-менеджерами, і з тими масштабними питаннями, з якими працюю я, вже не працює більшість інших фахівців. Тому, якби для них це адекватна вартість, звичайно, що для пересічної людини – це нереальна сума", — зізналася Наталя.

Фото: Інстаграм 

Марио Касас
Предыдущий материал

9 лет спустя: как сейчас выглядит красавчик из фильма "Три метра над уровнем неба"?

Аида Николайчук
Следующий материал

Победительница «Х-фактора» Аида Николайчук вернулась на сцену: «Все с чистого листа»

Новости партнеров