Місяць знижок на сайті iHerb: розповідаємо, які вітаміни та добавки найпопулярніші серед українців

iHerb
Знижки 26% до 26-річчя магазину iHerb — саме час замовляти незамінні вітаміни, біодобавки, якісну косметику, продукти харчування і ще багато чого корисного.

У вересні 2022 року американському онлайн-магазину товарів для здоров’я та краси iHerb виповнюється 26 років. Протягом цього місяця щодня діє знижка 26% на нову категорію продуктів. Ба більше, кожен новий покупець отримує знижку 26% на перше замовлення. Далі у статті ми розкажемо, що для цього потрібно зробити.

На сайті iHerb доступні понад 30 000 товарів різних категорій: вітаміни і добавки, косметика, натуральні продукти харчування, товари для дітей, безпечна побутова хімія, товари для тварин. 1 600 відомих американських, європейських та корейських брендів. Більше мільйона чесних відгуків користувачів з усього світу, що допомагає покупцям полегшити вибір і обрати саме те, що вони шукають.

Купувати на iHerb так само зручно, безпечно і швидко, як у будь-якому онлайн-магазині в Україні. Якщо ви ніколи не пробували — зараз саме час, адже тільки у вересні знижка 26% на ваше перше замовлення за промокодом 26NEW.

Доставлення в Україну безкоштовне, якщо сума замовлення складає $55 чи більше, та займає близько 7-10 днів.

Viva! вже писала про 5 корисних добавок, які додають до свого раціону світові знаменитості — Дженніфер Еністон, Кайлі Дженнер, Вікторія Бекхем, Мадонна та інші. Сьогодні ми розповімо про найпопулярніші серед українців продукти для здоров’я і краси.

Що українці найчастіше купують на iHerb?

  • 1. Омега-3 і вітамін D — найпопулярніші добавки, що потрібні майже кожному з нас. Особливо восени, коли на вулиці стає менше сонця, і ми проводимо більше часу у приміщенні. Омега-кислоти уповільнюють процес старіння шкіри, підтримують імунну систему та покращують роботу серця. Баланс жирних кислот у раціоні перешкоджає розвитку ожиріння печінки та набору зайвої ваги, запобігає розвитку цукрового діабету та серцево-судинних захворювань. Добавки з риб'ячим жиром — зручна щоденна альтернатива риби та рослинних олій, які є джерелом жирних кислот омега-3.

Наукові дослідження підтверджують, що вітамін D знижує вірогідність вірусних респіраторних захворювань. Він надзвичайно важливий для імунітету, покращення настрою і зняття стресу, здоров’я кісток та суглобів, підтримки серцево-судинної системи. 

  • 2. Ще одна категорія бестселерів серед українців — це препарати для зменшення стресу: магній, який ще називають мікроелементом від стресу, вітаміни групи B, що важливі для вироблення енергії, нормального функціонування клітин, хорошої пам’яті, роботи мозку та неврологічного здоров’я, а також натуральні адаптогени — родіола, ефірні олії та заспокійливі чаї.

  • 3. Номер три серед найпопулярніших товарів на iHerb — дитячі вітаміни і снеки. Вітамін D і C в рідкій формі та смачних «желейках», великий вибір мультивітамінів для дітей, омега-кислоти, що потрібні для підтримки розумової активності під час навчання, ехінацея та інші засоби підтримки імунітету. Українці полюбляють замовляти для малечі корисні снеки — чипси та батончики як корисну альтернативу смаколиків для школи. Батьки з усього світу залишають схвальні відгуки до продуктів здорового харчування на сайті iHerb.

  • 4. Варто нагадати, що крім товарів для здоров’я, величезним попитом на сайті iHerb користується категорія косметики й засобів догляду. Тут доступні відомі європейські, корейські та американські бренди за найкращими цінами — у цьому ви можете переконатися, порівнявши ціни в інших онлайн-магазинах. Регулярні знижки та акції на засоби для догляду за обличчям, для ванни і душу, декоративну косметику закохали у себе українців, адже замовляти на iHerb — швидко, зручно і доступно.

Читайте также

Альона Єрхова: як відновити, освіжити та омолодити шкіру

Альона Єрхова: як відновити, освіжити та омолодити шкіру

Трендовые рюкзаки и аксессуары для подростков – что модно в этом сезоне

Трендовые рюкзаки и аксессуары для подростков – что модно в этом сезоне

рюкзаки и аксессуары для подростков
Предыдущий материал

Трендовые рюкзаки и аксессуары для подростков – что модно в этом сезоне

Paris Fashion Week
Следующий материал

Paris Fashion Week: українські бренди на fashion-показах у Парижі

Новости партнеров