Топ-6 правил: Лілія Ребрик поділилась секретами, як правильно позувати для фото

Лілія Ребрик
Ви досі не можете обрати серед тисячі знімків один вдалий? Тоді вам стануть у пригоді лайфхаки ведучої програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілії Ребрик.

У власній рубриці «Ліля радить» телезірка розповіла, як позувати, аби вдало виходити на фото.

1 правило

Найважливіше у фотографуванні, каже Лілія Ребрик, – це постава. Ми повинні виглядати розслабленими, але при цьому не згорбленими. Бо щойно ми починаємо сутулитися, це додає нам ваги. Більше того, вже доведено, що коли ви стоїте в анфас, то виглядаєте трішки ширшим, ніж коли повернуті на 45 градусів. Тому півоберт на 45 градусів – це запорука вдалого фото.

Лілія Ребрик

2 правило

«Вам постійно немає куди подіти руки? Вони повинні не заважати вам, а допомагати, – переконана Лілія Ребрик. – Наприклад, можна поправляти ними волосся – це завжди виглядає на фото дуже природно. Та найголовніше – ніколи не робити це ліктями вперед, бо якими б прокаченими не були ваші руки, у такому положенні вони завжди виглядатимуть масивними. Тому розводимо злегка лікті, можна зробити це трішки асиметрично – й одразу з’явиться невимушеність у позі».

Лілія Ребрик

3 правило

Ще один важливий момент – ніколи не слід перекривати обличчя руками.

Лілія Ребрик

А якщо ви торкаєтесь обличчя, то це має виглядати природно, ненапружено, наче ви просто щось поправляєте.

4 правило

«Не ховайте руки на фото – вони повинні бути в кадрі. Кисті завжди мають бути розслаблені. А якщо вже геть не знаєте, куди подіти руки, візьміть якийсь предмет. Наприклад, чашку з кавою чи чаєм. Якщо ви хочете на фото стояти, додайте трішки динаміки – зробіть півкрок. Бажаєте сидіти – пам’ятайте про правило 45 градусів, бо якими б доглянутими не були наші коліна, все одно вони виглядатимуть масивними, якщо дивитимуться прямісінько в кадр», – ділиться порадами щодо вдалого позування ведуча.

Також можна задіяти кишені, але ніколи не можна ховати руки в них повністю. Потрібно зробити вигляд, наче ви на шляху до кишені, при цьому великий палець повинен повністю залишатися зовні. Тоді це виглядатиме невимушено.

5 правило

Якщо ви в штанах, то можете дозволити собі й асиметричні пози. Найголовніше – щоб обидві ноги були в кадрі. Як і руки. Одну ніжку трішечки витягуємо вперед і тягнемо – це додасть позі витонченості, а нога виглядатиме довшою.

6 правило

Якщо ж ви в сукні, то тут сильно не розгуляєшся. Тому, радить Лілія, краще зробити акцент на декольте, усмішці, ваших емоціях. Ніжки можна скласти разом або злегка закинути одну на іншу. При цьому сідати слід не на весь стілець, а лише на краєчок, наче ви просто присіли.

Читайте также

Жити на повну: як діє Livia - унікальний прилад для зняття менструального болю

Жити на повну: як діє Livia - унікальний прилад для зняття менструального болю

Как похожи! Ольга Фреймут показала свежее селфи с 15-летней дочерью Златой Митчелл

Как похожи! Ольга Фреймут показала свежее селфи с 15-летней дочерью Златой Митчелл

Фото: прес-служба, Інстаграм

Соня Плакидюк
Предыдущий материал

Пластический хирург рассказал, делала ли Соня Плакидюк операцию

Mary Kay
Следующий материал

Поради від Mary Kay: 10 речей, які потрібно встигнути зробити з подругою взимку

Новости партнеров