Чи можна відновити красу шкіри за 8 тижнів? Допоможе ретинізація від Mary Kay

Mary Kay
Жінкам старіти страшно, бо нам приємно насолоджуватися молодістю і дивитися на своє обличчя з чистою, сяючою шкірою без жодних зморшок і пігментних плям.

Як відновити шкіру і повернути їй колишню красу? Розповідаємо, що таке ретинізація та як новий набір Clinical Solutions™ Retinol 0.5 від Mary Kay допомагає омолодити шкіру за 8 тижнів.

ЩО ТАКЕ РЕТИНОЛ

Ретинол — одна з форм вітаміну А, який забезпечує здоровий розвиток клітинам шкіри. Він стимулює вироблення речовин, які зменшують прояв зморшок, тонких ліній і пігментних плям і стабілізує роботу сальних залоз: пори звужуються, зникають запалення та акне.

Тому після тривалого використання засобів на основі ретинолу шкіра стає пружнішою та виглядає молодшою, а зморшки зменшуються.

ЯК ПРАЦЮЄ РЕТИНОЛ

Чистий ретинол — надзвичайно потужна речовина. Тому використовувати його потрібно обережно. Він працює як пілінг: іноді може викликати сухість, лущення та тимчасове почервоніння, коли ви вперше починаєте наносити ретинол. Це природна реакція шкіри на висококонцентровану формулу. Якщо ви раніше не користувались ретинолом, вашій шкірі знадобиться час для повної адаптації. Щоб максимально полегшити цей процес, фахівці Mary Kay розробили спеціальний 8-тижневий курс ретинізації.

ЩО ТАКЕ 8-ТИЖНЕВА РЕТИНІЗАЦІЯ ВІД MARY KAY

Щоб максимально комфортно відновити шкіру за допомогою ретинолу, Mary Kay пропонує дерматокосметичний комплекс із двох засобів. Перший — Mary Kay Clinical Solutions™ Сироватка Retinol 0.5. Цей засіб містить чистий ретинол у концентрації 0,5%, змішаний з рослинними інгредієнтами, що підсилюють ефективність ретинолу. Другий — Відновлювальне молочко для обличчя із заспокійливим ефектом Mary Kay Clinical Solutions™. Це засіб з легкою формулою на основі натуральних рослинних олій, що допомагають прибрати запалення та миттєво зволожити шкіру.

ЯК ПРАВИЛЬНО ЗАСТОСОВУВАТИ НАБІР MARY KAY CLINICAL SOLUTIONS

Якщо ви вже користувались засобами на основі ретинолу, але вперше використовуєте ретинол 0.5, Mary Kay радить наносити засіб кожен другий вечір протягом двох тижнів. Впродовж наступних 6 тижнів поступово збільшуйте частоту нанесення. Коли шкіра звикне до ретинолу 0.5, можна застосовувати комплекс Mary Kay щовечора.

А якщо ви вперше зіткнулись із ретинолом, радимо дотримуватись таких інструкцій:

Тиждень 1 - 2

Використовуємо ретинол увечері 1 раз на тиждень, змішуючи його зі зволожуючим молочком. У разі з ретинолом “більше” не означає “краще”, тому однієї горошинки буде достатньо. Молочко можна наносити і вранці, і ввечері, а також протягом дня, якщо потрібно заспокоїти надто чутливу шкіру.

Тиждень 3 - 4

Продовжуємо застосовувати комплекс 1 раз на тиждень. Після нанесення ретинолу почекайте 5 - 10 хвилин, а потім зволожуйте шкіру молочком.

Тиждень 5 - 6

Збільшуємо частоту до 2 рази на тиждень. Обов’язково зволожуємо відновлювальним молочком.

Тиждень 7 - 8

Використовуємо ретинол 3 - 5 разів на тиждень та зволожуємо молочком.

Тиждень 9+

Оскільки ретинол має здатність регенерувати нові клітини шкіри, після 8 тижнів використання ви помітите, як шкіра розгладжується, набуває природного кольору та еластичності. Після повної ретинізації шкіри комплекс можна використовувати регулярно. 

Якщо ви уникали використання чистого ретинолу, тому що боялись можливих подразнень шкіри, спробуйте Mary Kay Clinical Solutions™ Retinol 0.5. Цей інноваційний комплекс вирішує проблему подразнення шкіри ретинолом і допомагає омолодити шкіру обличчя лише за 8 тижнів. Ретинол 0.5 рекомендується як чоловікам, так і жінкам у віці від 20 років.

Спробувати Mary Kay Clinical Solutions™ Retinol 0.5

 

Як повторити укладку з модних показів New York Fashion Week
Предыдущий материал

Як повторити наймоднішу зачіску 2022 року: тренди з New York Fashion Week

Презентація бренду Skin ID
Следующий материал

6 кроків до ідеальної шкіри: Анна Корзун розповіла про пошуки ефективної косметики та лікування акне

Новости партнеров