День аргентинського поло в Україні

Кубок Посла Аргентини
Нещодавно Посольство Аргентинської Республіки в Україні організувало другий «Кубок Посла Аргентини» з поло у кінно-спортивному клубі Equides у Києві.

Поло – вид спорту з понад 2000-літньою історією. Перший матч поло в Аргентині відбувся у 1875 році, а у 1921 році була створена Аргентинська федерація поло.

Аргентина є світовим лідером у цьому виді спорту протягом останніх 15 років та має довгу історію розведення спеціального виду коней для гри в поло -поло-поні та професійного навчання гравців у поло, приймаючи найважливіші міжнародні змагання з поло, як наприклад «Відкритий чемпіонат Аргентини з поло», який проходить на щорічно на полях поло в Палермо, районі Буенос-Айреса знаного як «мекка» міжнародного поло.

Зараз Буенос-Айрес продовжує приймати найкращих гравців світу, особливо під час Palermo Open, найочікуванішої події року, яку вфдвідують до 60 000 глядачів. Зараз у Аргентині понад 300 клубів, 1000 полів для поло і 5000 гравців. Минулого року в нашій країні відбулося понад 40 турнірів з поло. У цьому плані Аргентина є єдиною країною в світі, яка має команди з поло з найвищим гандикапом. Мало того, всі існуючі нині гравці з найвищим гандикапом є аргентинцями.

Читайте также

5 неизвестных фактов об участнице Детского Евровидения-2021 от Украины

5 неизвестных фактов об участнице Детского Евровидения-2021 от Украины

Время расправлять крылья! Как прошла ивент-презентация специального номера Viva! Connecting Women

Время расправлять крылья! Как прошла ивент-презентация специального номера Viva! Connecting Women

На заході Посольства Аргентини гостей частували справжнім аргентинським м’ясом, яке надав Аргентинський інститут промоції яловичини (IPCVA), винами аргентинських виноробень Argento та Familia Zuccardi.

Федерація поло України, яка була створена у 2019 році під час проведення першого «Кубку Посла Аргентини» з поло, провела показове тренування для тих, хто не знайомий з цим видом спорту та у якому лідирує Аргентина.

Варто зазначити, що на цьому заході виступила відома аргентинська співачка і авторка Адріана Нано, яка виконала кілька творів Астора П’яццолли, сторіччя від дня народження якого відзначається у 2021 році.

Також відбувся виступ аргентинських танцюристів та хореографів, керівників компанії «Маламбо 2х4» Роміни Гарсії Флеурі та Ніколаса Корреи, які виконали фольклорний танець «маламбо» та аргентинське танго.

Посол Аргентини Елена Летісія Мікусінскі з Ганною Крисюк, президенткою Business Woman Club, та Русланом Богданом,  політиком й експертом з питань енергетики

Посол Аргентини Елена Летісія Мікусінскі, Посол Португалії в Україні Антоніу Вашку да Кунья і Лорена Алвеш Машаду, аргентинська співачка Адріана Нано та її чоловік, відомий аргентинський економіст та підприємець Едуардо Мартінес Ферраріо

Аргентинське танго у виконанні танцюристів та хореографів, керівників компанії «Маламбо 2х4» Роміни Гарсії Флеурі та Ніколаса Корреи

Аргентинська співачка, авторка пісень та композиторака Адріана Нано

Показове тренування з поло

Посол Аргентини Елена Летісія Мікусінскі та CEO Nestlé Ukraine Алессандро Занеллі

Фото: прес-служба

Владимир Дантес сыграл сольный концерт в Киеве
Предыдущий материал

Первый сольник Владимира Дантеса: новые песни, световое шоу и «Девочка Оля»

звезды на премии Музыкальная платформа 2021
Следующий материал

Камалия в прозрачном платье, Лобода — в розовом: образы звезд на премии «Музыкальная платформа»

Новости партнеров