Гордість! The Hardkiss отримали зірку на Площі Зірок ТРЦ Gulliver

The Hardkiss
На Площі Зірок з'явилася іменна зірка під назвою першого незалежного музичного гурту The Hardkiss.

Кліп на музичну композицію цього гурту Dance with me транслювався МТV по всьому світу. Вони починали кар’єру з англомовних пісень, а зараз зачаровують Європу космічною мелодикою пісень українською мовою. Їхні сценічні постановки неймовірі. Навіть закордонні зірки, гурт Placebo, у якого українські рокери мали грати на розігріві, висунув вимогу змінити номери, побачивши рівень. Але гурт відмовився.

23 червня на Площі Зірок біля ТРЦ Gulliver засяяла нова зірка The Hardkiss. Вони гідно представляють нашу країну не лише в сфері музики. The Hardkiss — це справжній арт-рух. Команда створює кліпи, маючи значний бекграунд у відеопродакшені, роблять фантастичні речі на кшталт відеоальманаху «Закохані в Київ», виступаючи у ролі режисерів та сценаристів.

The Hardkiss — головний лауреат національної музичної премії YUNA. 44 номінації та 16 нагород за 9 років існування гурту, лише уявіть! Пісня Make-Up увійшла до списку «20 знакових пісень за 20 років» за версією музичної премії YUNA (2020 р.) Три роки поспіль The Hardkiss — «Альтернатива року» за версією M1 Music Awards

Вже традиційно, спеціально для читачів Viva!, ми поспілкувались з The Hardkiss, щоб дізнатись, які життєві кредо допомогли підкорити вершину, де вони зараз є, та прямувати до наступних зірок.

«Кредо нашого гурту: «Все, що наше — буде нашим». Тобто ми ніколи не сумуємо, не розчаровуємся, навіть, якщо щось йде не так, як планували та хотіли. Знаємо, що на все свій час. І значить так, як сталось — точно на краще. Керуємось цим правилом як в творчості, так і просто по життю», — зазначають учасники гурту.

The Hardkiss

«Тим, в кого є талант і хто хоче будувати музичну кар’єру, можемо сказати так: знайдіть своїх і важко працюйте. Свої люди — це дуже важливо, але одного таланту та «своїх» недостатньо. Потрібна щоденна важка праця. Але винагородою є успіх — ми тому яскравий приклад», — додають музиканти.

Тож:
Добре бути птахом вогнистим
Втримай і не відпусти
Хто, як не ти.

Хто як не ви, наші талановиті Українці, які будуть відкривати власні зірки через певну кількість років на Площі Зірок біля ТРЦ Gulliver. Віримо в вас. Рушаймо!

The Hardkiss

The Hardkiss

Читайте также

Гордість країни: Олександр Пономарьов отримав власну зірку на «Площі Зірок»

Гордість країни: Олександр Пономарьов отримав власну зірку на «Площі Зірок»

«Ми змінюємо реальність»: гурт ВВ прокоментував відкриття власної зірки на «Площі Зірок»

«Ми змінюємо реальність»: гурт ВВ прокоментував відкриття власної зірки на «Площі Зірок»

Проекции
Предыдущий материал

Сложность, глубина, эстетика: выставка Марины Рудевич «Проекции» и показ бренда SHEVCHENKO

Ксения Бугримова
Следующий материал

Гости на закрытом показе короткометражного фильма Ксении Бугримовой

Новости партнеров