Гордість країни: Олександр Пономарьов отримав власну зірку на «Площі Зірок»

Олександр Пономарьов
Відкриття зірки відбулося нещодавно в самому центрі столиці.

«Моя ти зіронька небесная…»: мабуть, всі, кому знайоме ім’я власника зірки, що засяяла не в небі, а на «Площі Зірок» поруч з ТРЦ Gulliver, пам’ятають цю пісню. Музичний продюсер, Народний артист України, український співак, поет та композитор, аранжувальник та телеведучий – Олександр Пономарьов.

Тим, хто пропустив нашу попередню публікацію, нагадаємо, що «Площа Зірок» — це символ визнання, підтримки та популяризації національної культури, мистецтва і спорту, соціальний проект, мета якого — популяризація української культури, спорту, визначних особистостей нашої країни.  

Майже 30 років тому Олександр вперше вийшов на сцену пісенного конкурсу «Червона Рута», де зайняв перше місце. З цього моменту почалася низка його перемог на конкурсах та фестивалях, а також довгий та успішний шлях в українській музиці, кінематографі та шоу-бізнесі. На сьогоднішній день дискографія Пономарьова налічує 7 студійний альбомів. Його неодноразово визнано «Кращим співаком року», «Кращим поп-виконавцем України». Також вагомий внесок до історії українського шоу-бізнесу Пономарьов здійснив у 2003 році як перший представник України на Євробаченні у Латвії з англомовною композиціэю «Аста ла віста» (ісп. «Hasta la vista» означає «До побачення»). У 2006 році Олександрові Пономарьову присвоюється звання Народного артиста України. На сьогодні Пономарьов є засновником і власником продюсерського центру «З ранку до ночі», який вважається одним з найкращих в Україні, а в 2011 році став одним з музичних тренерів шоу «Голос країни».

Олександр Пономарьов

Для того, щоб надихати наших читачів, ми питаємо в кожного власника зірки, що його надихало та вело до успіху та які поради тим, хто буде йти тим же шляхом.

Олександр радить: «Біблія пише, що у кожної людини є свій талант. І якщо ти не знайшов свій талант — ти грішник, якщо ти знайшов і не реалізував його — ти подвійний грішник. Вірте в себе, слухайте серце, вбачайте знаки — вони завжди є на шляху. Я слідую по життю правилу «Вищі сили все правлять». Не відразу прийшов до цього, але коли прийшов, то почав пригадувати безліч маяків, які давались мені на шляху. Зараз помічаю їх, живу за вищою справедливістю, розумінням причин та наслідків кожної дії».

Нагадаємо, зірки на «Площі Зірок» з’являються за результатами декількох етапів відбору, які базуються на рекомендаціях експертної комісії — представників громадськості, експертів медіаринку та представників ТРЦ Gulliver.

«Проект мотивує сучасних діячів культури, музики, мистецтва і спорту не зупинятися на досягнутому, а популяризувати країну в світі. Проект «Площа зірок» має на меті стати загальновизнаний і улюблений усіма туристичний маршрут, адже виховує нове покоління, нагадуючи їм про відомих українців та мотивуючи підлітків слідувати до своєї мети, свого успіху», — відзначає Тетяна Атаджанова, PR-директор ТРЦ Gulliver.

Олександр Пономарьов

14 травня закладено 59 зірку на «Площі зірок» і це 15 зірка на частині «Музика».

концерт Ирины Билык в Киеве
Предыдущий материал

Владимир Зеленский пришел на концерт Ирины Билык в Киеве

МАЛЮЙ.UA
Следующий материал

Від США до Китаю: Україна об’єднала 15 країн в унікальному проєкті МАЛЮЙ.UA

Новости партнеров