Грандіозне шоу до Дня незалежності: Ірина Білик, Verka Serduchka, Макс Барських та ще 20 зірок

з днем народження, Україно
На концерті прозвучать 30 улюблених пісень усіх поколінь.

24 серпня телеканал «Україна» запрошує глядачів на масштабне святкування 30-річчя незалежності нашої країни. На сцені шоу «З днем народження, Україно!», яку звели в самому центрі української столиці – на березі Дніпра, прозвучать знакові для всіх поколінь пісні у виконанні топових артистів України.

За традицією четвертий рік поспіль канал влаштовує грандіозний концерт до Дня народження нашої країни. У ньому візьмуть участь найпопулярніші артисти всіх поколінь, які виконають хіти, створені за 30 років незалежності України. Глядачі побачать вражаючі виступи Verka Serduchka, Олега Винника, Олі Полякової, NK, Наталії Могилевської, Monatik, Макса Барських, Ірини Білик, Артема Пивоварова, Tayanna, Павла Зіброва, Руслани, Alekseev, Анастасії Приходько, Олі Цибульської, Slava Kaminska, Арсена Мірзояна, Lida Lee, а також гуртів Dzidzio, Kazka, «ВВ», «Бez Обмежень», Go A, Kadnay.

У шоу прозвучать 30 улюблених пісень, створених за роки незалежності нашої країни. Частина зірок співатиме свої хіти, а деякі виконають композиції, під які вони росли, закохувалися і мріяли про майбутню кар'єру артиста, але презентують їх в абсолютно новому прочитанні.

Глядачі побачать оригінальні номери з використанням світлових і піротехнічних ефектів, віджеїнгу, сценічного реквізиту та декорацій. Їх доповнять хореографічні постановки артистів балету. Ведучими грандіозного концерту стали Анатолій Анатоліч, Лілія Ребрик і Володимир Остапчук.

«Спеціально для шоу до Дня незалежності канал «Україна» побудував величезну сцену на березі Дніпра, звідки відкривається приголомшливий вид на найкрасивішу столицю світу, – каже Володимир Остапчук. – Зі своїми колегами я знайомий досить давно – з Анатолієм Анатолічем років 10 точно, а з Лілією Ребрик ми колись були сусідами. Тому нам дуже комфортно працювати разом на одній сцені. Обіцяю, що ми зробимо все для того, щоб подарувати нашим глядачам найяскравіші емоції до головного свята нашої країни».

Фото: прес-служба

Інна Катющенко
Предыдущий материал

Відверто.LIVE: видавець VIVA! Інна Катющенко — про свій новий YouTube-проект для жінок

Валерий Меладзе
Следующий материал

Страстный грузин в Киеве: Валерий Меладзе споет для столичной публики

Новости партнеров