З травня Національна опера України відновлює свою роботу

Національна опера України
В найближчі два тижні на глядачів очікують улюблені опери, балети та 2 знакових гала-концерти — Gala Italia та Gala Europa за участі провідних майстрів сцени.

Розпочинють завершальний місяць весни (4 травня) два яскраві одноактні балети «Кармен-сюїта» (Жорж Бізе — Родіон Щедрін) та «Шехеразада» (М.Римський-Корсаков). Також в травневому балетному репертуарі: витончена «Жізель» (6 травня), ода красі людських почуттів  «Раймонда» (8 травня), «Грек Зорба» (13 травня) та романтичний «Корсар» (16 травня).

Шанувальники опери матимуть нагоду послухати такі світові шедеври:

  • 5 травня — «Кармен» Ж.Бізе. В титульній партії одна з кращих Кармен Європи — Анжеліна Швачка. 
  • 7 травня — «Флорія Тоска» Дж.Пуччіні  - довгоочікуваний дебют Валентина Дитюка в партії Маріо Каварадоссі. Також в головних ролях: Оксана Крамарєва (Флорія Тоска), Геннадій Ващенко (Барон Скарпіа), Олександр Мілєв (Чезаре Анджелотті) та ін.
  • 14 травня — «Фауст» Ш.Гуно за участі Сергія Ковніра, Дмитра Іванченка, Лілії Гревцової та ін.
  • Для дітей, юнацтва та поціновувачів української опери «Наталка Полтавка» Миколи Лисенка (9 травня).
  • Також на киян та гостей столиці очікують два грандіозні гала-концерти — Gala Italia (11 травня) та Gala Europa (15 травня).

Важливо! Квитки на вистави, придбані до оголошення жорсткого карантину у Києві, дійсні. В репертуарі театру можливі зміни, детальна афіша найближчих заходів на сайті театру. Каси (по вул. Володимирській, 50) розпочнуть роботу 1 травня. Квитки надходять у продаж за тиждень до заявленої дати вистави.

Розміщення глядачів у залі здійснюється відповідно до діючих карантинних вимог.

Також незмінними залишаються: обов‘язкове дотримання глядачами маскового режиму та соціальної дистанції, а заходячи до театру, необхідно пройти температурний скринінг. З квітами для улюблених артистів теж доведеться зачекати до кращих часів. Національна опера України завжди рада своїм глядачам!

Kid-Світ
Предыдущий материал

В Україні відбувся масштабний дитячий літературний конкурс

Radisson Blu Hotel, Kyiv City Centre
Следующий материал

Дівич-вечір у центрі казкового Києва

Новости партнеров