Всі в зборі! Едді Мерфі вперше зустрів свята зі всіма своїми 10 дітьми

Едді Мерфі
Едді Мерфі зібрав усіх своїх дітей, щоб зустріти Різдво.

Едді Мерфі - один із найвідоміших багатодітних батьків у Голлівуді. Наприкінці листопада стало відомо, що актор удесяте став батьком — його нова кохана Пейдж Батчер народила йому сина, якого назвали Максом Чарльзом Мерфі. Едді не приховує, що всі діти з'явилися у стосунках із різними жінками, і він не завжди був поруч із ними. Але цього Різдва, схоже, актор вирішив виправляти цю ситуацію, запросивши абсолютно всіх до себе додому на свято.

Незабаром у блозі дочки Едді, 29-річної Брії, з'явилися зворушливі фото, на яких зафіксовано всіх дітей знаменитого коміка. У мережі вже встигли засипати знімки лайками та відзначити, що вони чи не історичні!

Читайте також

Эдди Мерфи впервые встретил праздники со всеми своими 10 детьми

Нагадувавши, у шлюбі з першою дружиною Ніколь Мітчелл у Едді народилося п'ятеро дітей: Бріа, якій зараз 29 років, Майлс (зараз йому 26 років), Шейн Одра, якій зараз 20, Зола Іві (19 років) та Белла Захра, якій зараз 16 років. Також у актора є двоє позашлюбних дітей від різних жінок: 29-річний син Ерік, який народився у відносинах з Полетт Маккнілі, а також 28-річний Крістін - він народився від Тамари Гуд.

Після стосунків із колишньою солісткою Spice Girls Мелані Браун у 2007 році на світ з'явилася донька Енджел Айріс. Спочатку Едді не визнавав батьківство, але після доказу у вигляді ДНК-тесту, прийняв дочку. З 2013 року Едді полягає у відносинах з моделлю Пейдж Бутчер, яка за цей час народила актору двох дітей: дочку Іззі Уну та сина Макса Чарльза. У вересні 2018-го пара оголосила про заручини.

Эдди Мерфи впервые встретил праздники со всеми своими 10 детьми

Эдди Мерфи впервые встретил праздники со всеми своими 10 детьми

Фото: Інстаграм 

Попередній матеріал

Наступний матеріал

Новини партнерів