Телеведуча Валентина Хамайко вийшла заміж за свого чоловіка після 18 років спільного життя

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат
Ведуча програми «Сніданок з 1+1» офіційно розписалася з чоловіком.

Валентина Хамайко та її чоловік, банкір, а нині військовий Андрій Оністрат одружилися. Подружжя прожило разом 18 років і лише зараз вирішило офіційно зареєструвати шлюб в одному з Київських РАГСів.

«18 років спільного життя разом з Андрієм. Ми вже взнали, що таке жити і в радості і в горі… навчились сваритися і миритися, народили 4 дітей. Встигли обвінчатися але не розписувалися. Вчора надолужили і це, — розповіла телеведуча про розпис на своїй Інстаграм-сторінці. — А вже сьогодні Андрій знову їде у відрядження… збирає форму, зброю і їде. На скільки, до кінця не відомо… як завжди, 2-3 тижні за декілька останніх днів перетворились на 2-3 місяці. Завжди жахливо нервую. Але поки ще дозволю собі насолодитися вчорашнім днем».

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат одружилися

«Коли ми почали лише зустрічатися, і в мене і в Андрія був попередній життєвий досвід. Для нас розпис ніколи не був важливою точкою в житті. Нам було важливіше сформувати гармонійні стосунки. Ми настільки багато над цим працювали, що через 10 років спільного життя зрозуміли, що готові вінчатися. Бо у нас вже були діти і глибокі почуття один до одного», — розповіла Валентина сайту 1+1.

Але війна загострила всі моменти. І все що до цього вважалося неважливим, тепер набувало нові сенси. Тому Валентина та Андрій прийняли рішення офіційно розписатися.

«Все вирішили спонтанно. Навіть не думали робити публічно. Думали, що можна легко зробити це в «Дії» онлайн. Але, на жаль, в застосунку можна лише зареєструватися, подати документи, проплатити збори. Тому звечора ми з чоловіком вирішили, що завтра в РАГСі розпишемося, бо Андрій мав їхати у відрядження на невизначений термін. Навіть старші діти не змогли бути, тому що їм довелося б ламати свої плани. Ми з розумінням до цього поставилися. Тому що діти розуміють, що для них життя не зміниться після нашого розпису. Соломія з іронією сказала щось таке: «Тато ще довше з цим рішенням тягнути не міг?» І ми самі на розпису багато сміялися, тому що це все було для нас незвично», — розповідає ведуча.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат одружилися

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат розписались в новому РАГСі на Мінській, бо решта державних установ працювали лише до 17:00 і Андрій не встигав віддати всі документи. На наступний ранок їх розписали. Наречена була у білій довгій сукні власного бренду. Серед присутніх гостей лише найрідніші: рідна старша сестра Ірина, яка приїхала з синами з Відня, молодші діти Мирослава і Андрій та батьки Андрія Оністрата. На наступний день після розпису чоловік Валентини Хамайко вже поїхав у відрядження.

Валентина Хамайко і Андрій Оністрат одружилися

Читайте також

«Мене порвало»: чоловік Валентини Хамайко Андрій Оністрат з’явився на публіці після смерті сина

«Мене порвало»: чоловік Валентини Хамайко Андрій Оністрат з’явився на публіці після смерті сина

Справжня історія: Акім Галімов розвінчав російські історичні фейки в інтерв’ю Viva!

Справжня історія: Акім Галімов розвінчав російські історичні фейки в інтерв’ю Viva!

Фото: Інстаграм Валентини Хамайко

Макс Барських
Попередній матеріал

На прохання прихильників: Макс Барських презентував акустичну версію відомого хіта

Раміна Есхакзай
Наступний матеріал

Раміна Есхакзай готується всиновити хлопця, якого незаконно вивезли до росії

Новини партнерів