Не минуло й місяця: Лілія Ребрик повернулась на роботу після третіх пологів

Лілія Ребрик
Популярна акторка, ведуча проєктів «Ранок Вдома» та «Дочекаюсь» Лілія Ребрик вперше після народження третьої дитини вийшла в ефір зі студії ранкового шоу на телеканалі «Дім».

У соцмережах Лілія поділилась емоціями від повернення до роботи та показала, як готується до ефіру. Ведуча зізналась, що сумувала за роботою у кадрі і налаштована працювати, а також хоче спробувати, чи вдасться поєднувати ефіри і догляд за новонародженою донькою Адель.

«Працювати налаштована. Скучила! Я в ефірі! Все під контролем. Манюня нагодована. Не турбуйтеся! Я пробую, а там буде видно», – поділилася ведуча.

Лілія Ребрик

Раніше Лілія Ребрик розповідала про народження третьої донечки. За словами ведучої, вони з Адель почуваються чудово і щасливо – дитина спить, а мама навіть може навести красу і поспілкуватися з глядачами. Ба більше, Лілія може навіть відпочити, адже спершу більшість обовʼязків догляду за донечкою на себе взяв її чоловік Андрій Дикий.

«Життя вирує, і це найголовніше! У нас все чудово! Право першого підгузника, перших какавильок (прим.ред. – сміється) – це все належить татові. Тут у нас теж все стабільно, тому що тато трьох дівчаток – це вам не просто так! Тож, тато у нас має право на всі справи, які робляться з малюками вперше, він за це відповідає, а я просто стою, споглядаю, насолоджуюсь, вчуся, згадую. Якщо ви думаєте, що третя дитина, це, коли ви все знаєте – ні! Кожен раз, як перший. Все відбувається по-новому, адже все забувається. Тому ми знову занурилися у побутове життя молодих батьків і все як вперше проживаємо», – поділилася Лілія Ребрик. 

Лілія Ребрик

 

Лілія Ребрик поділилася також своїми враженнями від нового досвіду і розповіла, чи важко бути мамою трьох дітей, і чи відповідає дійсності вислів: «Де двоє, там і троє».

«Троє – це точно не двоє! Ми днями збиралися на плановий похід до педіатра, і поїхали всією родиною, бо Діану треба було відвезти в школу, Адель до педіатра, Поля з нами… і ось я вам скажу, що зібрати 3-х дівчаток, я вже мовчу про себе, бо я збиралась вже у машині, – нагодувати, розрахувати час, а діти завжди вносять свої корективи, тому що, ти вже начебто вдягнув їх, а потім раз, і треба підгузок поміняти. Ще двоє старших дівчат, яких треба заплести, зібрати обід, тощо… одним словом, троє – це не двоє», – зізналася ведуча. 

Лілія Ребрик

Читайте також

«Дика у строю»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

«Дика у строю»: Лілія Ребрик продемонструвала сміливий образ після третіх пологів

Іванна Онуфрійчук при надії! Інтерв’ю про першу вагітність та інтернаціональну сім’ю

Іванна Онуфрійчук при надії! Інтерв’ю про першу вагітність та інтернаціональну сім’ю

Фото: Інстаграм

MELOVIN
Попередній матеріал

MELOVIN повністю оголився для зйомок відео у день свого 27-річчя

U-Generation
Наступний матеріал

Стартувала реєстрація на безкоштовну програму з бізнес-освіти для дітей – U-Generation

Новини партнерів