Організаторки Influence Talks Forum – про те, як створити успішний форум та втриматися в топі

Організаторки Influence Talks Forum Крістіна Головінова та Карина Циганок
Крістіна Головінова та Карина Циганок поділилися ексклюзивними деталями створення форуму топових інфлюенсерів Influence Talks.

10 березня відбудеться Influence Talks Forum – форум топових інфлюенсерів, який має на меті зібрати в одному місці вмотивованих особистостей та запалити українську диджитал-сферу вже зараз. Організаторки заходу Крістіна Головінова та Карина Циганок ексклюзивно для Viva! розповіли про процес підготовки до форуму, його місію, а також поділилися, на якому етапі розвитку українська диджитал-сфера зараз.

Influence Talks Forum 2024

— Що надихнуло вас на створення форуму інфлюенсерів Influence Talks Forum?

Крістіна: Рік вдалих конференцій Insta Talks виявився важливим етапом для нашого розвитку. Ми зрозуміли, наскільки важливо розширювати масштаб наших заходів. Сучасна реальність показує, що інфлюенсери мають значний вплив на суспільство, тому ми вирішили використати цю можливість, щоб надихнути та підбадьорити українців на Influence Talks форумі. Подібні заходи зараз стали важливою платформою для обміну ідеями та досвідом, а також сприяють створенню позитивного настрою. До того ж Influence Talks Forum має ще й важливу соціальну місію, і ми сподіваємося, що вона завіруситься серед тисяч українців.

Карина: Все просто, в нас виникло бажання транслювати свої цінності більш масштабно. Ми віримо, що наші переконання мають потужний вплив, і ми прагнемо поділитися їхньою силою на ширшому рівні. Коли ми надихаємо та мотивуємо не одну, а тисячі людей, то відкриваємо безмежний потенціал для позитивних змін у суспільстві. Ми віримо в силу спільноти, де кожна людина може стати краплею, що утворює могутній потік позитивних змін. Тож наш форум – місце, де ідеї та цінності об'єднують людей, надихаючи їх долучитися до спільного зусилля задля покращення світу.

— Розкажіть детальніше про місію форуму, що б ви хотіли донести цим заходом?

Крістіна: Ми віримо, що всі разом зможемо допомогти ветеранам соціалізуватися, знайти свою нову професію, а також мати можливість отримувати гарний заробіток завдяки сфері digital. Influence Talks Forum ініціює важливу місію – інтеграцію та соціалізацію ветеранів у диджитал-сферу. Кожен з нас сьогодні може стати провідником, розказавши про це в себе у сторіс або долучившись до тих, хто надає безкоштовне навчання ветеранам у сфері диджитал-професій.

Також на кожному заході ми співпрацюємо з фондом “Реконструкції та розвитку України” та збираємо на мобільний шпиталь, який вже рятує сотні життів на фронті. І цього разу на Influence Talks Forum ми прагнемо зібрати 100 тис. грн мінімум.

Карина: Зіткнення з проблемами ветеранів в іншому проєкті стало для нас відкриттям глибшого зв'язку між нашими цінностями і справжніми викликами, з якими стикаються ті, хто віддав своє здоров’я за наше мирне майбутнє. Ця свідомість збільшила наше прагнення взяти на себе відповідальність за тих, хто виборює свободу, і докласти більше зусиль у полегшення їхнього переходу до мирного життя. Ми розуміємо, що ветерани заслуговують не тільки на повагу та визнання, але і конкретну підтримку в їхньому повсякденному житті. Питання про те, чи заслуговує ветеран на гідне життя, стало важливим для нас та стимулювало взяти на себе відповідальність за зміну цієї ситуації.

Організаторки Influence Talks Forum Крістіна Головінова та Карина Циганок

— Для кого буде корисним Influence Talks Forum?

Крістіна: Наша конференція Influence Talks призначена для кожної людини, яка прагне особистого розвитку та зростання. Ми зосередилися на створенні максимально різноманітного та інформативного спікерського складу, включаючи видатних представників різних галузей. Таким чином, вже 10 березня Алан Бадоєв, Анастасія Скальницька, Нікіта Добринін, Андрій Леськів, Інна Гелетюк та Іра Кох практично покажуть кожній учасниці та учаснику, що немає причини для стагнації або відчуття безперспективності. Ми хочемо, щоб час, який наші гості витратять на форумі, допоміг їм запалити власну зірку та дав зрозуміти, що у космічному диджитал-світі є місце для кожного. Ми хочемо, щоб якомога більше українців відчували себе щасливими, особливо у такий складний час, бо тільки так ми можемо заробляти, донатити, створювати власну мрію і відбудовувати країну.

Карина: Наш форум буде корисним абсолютно для кожного, адже розвиток і навчання – це нескінченний процес, до якого варто прагнути протягом усього життя. У сучасному світі, де інформація рухається дуже стрімко, важливо залишатися на плаву та отримувати нові знання від різних джерел. Ми віримо, що форум – це не тільки місце для обміну думками, але і платформа для розвитку кожного учасника. А зіркові спікери лише допоможуть цьому.

— Які основні критерії були при виборі спікерів? Яким ви бачите свого ідеального спікера?

Крістіна: Не будемо приховувати, що важливим критерієм перш за все є наші власні вподобання, бо кожен захід ми робимо, як для себе – комфортні локації, смачна їжа і, звісно, насичене наповнення інформацією. Нам неодноразово у відгуках пишуть, що наші заходи дають дуже багато практичної, корисної інформації та інсайтів. Саме від цього і відштовхуємось, адже прагнемо робити все на найвищому рівні.

Карина: Обираючи наших спікерів, ми керуємося не лише їхнім статусом та захопливим досвідом, але й глибокою переконаністю в тому, що їхні історії та знання можуть вплинути на кожного учасника нашого форуму. Ми вважаємо, що інсайти, які нададуть наші спікери, мають неабияку цінність і відкриють нові горизонти для кожного слухача. Наша мета – збагатити світ інсайтами, які тільки починають з'являтися на горизонті, і сприяти формуванню нового покоління впливових лідерів та експертів. Таким чином, ми створюємо платформу, де медійні інфлюенсери можуть не лише розкривати свій успіх, але й служити джерелом натхнення та знань для тих, хто прагне до власного розвитку та досягнення великих висот.

Організаторки Influence Talks Forum Крістіна Головінова та Карина Циганок

— Які основні тенденції в розвитку інфлюенс-сфери ви можете виділити?

Крістіна: Загалом ця сфера в Україні знаходиться ще на стадії розвитку, тому, на нашу думку, її розквіт ми побачимо лише за декілька років. Наші форуми, перш за все, якраз націлені на те, щоб ніша диджитал зростала в Україні. Тому зараз основний критерій – щирість з аудиторією та бажання дати корисне, не очікуючи нічого назад.

Карина: Зараз ідеальний момент для того, щоб пристосувати свої зусилля та вміння до вимог цього сегменту. На сьогодні ця сфера більше схожа на несформованого «підлітка», тому кожен, хто має бажання розвиватися в цьому напрямку, може зробити вагомий внесок та впливати на диджитал-сферу. Невелика конкуренція в цей період створює унікальні можливості для творчого самовираження та вироблення власного стилю.

— У чому, на вашу думку, полягає успіх вашого форуму?

Крістіна: У бажанні попри все розвивати диджитал-сферу в Україні. Ми дійсно хочемо зробити все можливе для того, щоб підняти український ринок на новий рівень. За нашими плечима вже не один успішно проведений форум, який збирав амбітних та цілеспрямованих фахівців, які надихали тисячі українців на нові звершення.

Карина: Наша віра в те, що робимо, і наполегливість у подоланні викликів виступають не лише силою, але і джерелом нашого натхнення. Цей ентузіазм і є певним мотором, що постійно змушує досягати нових висот і робити світ навколо нас яскравішим. Ми віримо у місію та важливість того, що ми намагаємося створити. Саме ця віра дозволяє нам проходити будь-які труднощі та виклики, які зустрічаються на шляху.

Організаторки Influence Talks Forum Крістіна Головінова та Карина Циганок

— Як зараз, у час повної диджиталізації та розквіту блогерів й інфлюенсерів, не лише втриматися на плаву, а й виділитися серед інших та запам'ятатися?

Крістіна: Перш за все, не намагатися робити нічого для того, щоб виділитися та запамʼятатися штучно. Штучний образ має короткотривалу дію, а от трушність та якість продуктів працює на довготривалу впізнаваність. Зараз ця ніша абсолютна пуста, тому з якісним продуктом можна дуже швидко не тільки бути серед яскравих зірок, але й побудувати власний всесвіт! Все це ми і прагнемо робити надалі, тому вже 10 березня на Influence Talks Forum зберемося разом, щоб перейняти досвід спікерів, надихнутися та створювати життя своєї мрії вже зараз.

Карина: Є дуже правильний вислів: «Особиста думка – це єдине, що відрізняє вас від інших». Бути собою, хоча і звучить дуже просто, проте насправді це великий виклик в сучасному світі, де певні стандарти й очікування можуть намагатися визначити нашу ідентичність. Бути відкритим і виражати свою думку – це справжня суперсила, яка створює зв'язок із самим собою і з іншими людьми. Важливо постійно розвивати себе, бо це дуже важливий етап нашого життя, який включає не лише набуття нових знань, але й розкриття свого внутрішнього потенціалу. Бути цікавим означає дозволяти собі досліджувати нові горизонти, відкривати для себе нові інтереси і прагнути до вдосконалення, яке надихає не тільки себе, а й інших.

Фото: пресслужба

Читайте також

Наталя Островська вперше знялась у фотосесії з новонародженою донечкою. Ексклюзив Viva!

Наталя Островська вперше знялась у фотосесії з новонародженою донечкою. Ексклюзив Viva!

Алан Бадоєв у штаб-квартирі НАТО представив фільм «Довга Доба»: «Війна ближче, ніж вам здається»

Алан Бадоєв у штаб-квартирі НАТО представив фільм «Довга Доба»: «Війна ближче, ніж вам здається»

Маша Єфросиніна у шоу «Відвал ніг, або All інклюзив»
Попередній матеріал

Маша Єфросиніна у шоу «Відвал ніг, або All інклюзив»: «Мені було страшно сідати в крісло колісне»

Співачка LP
Наступний матеріал

Співачка LP вибачилась перед українцями після скандалу з триколором: «Сподіваюсь, ви пробачите»

Новини партнерів