«Вивозила гроші в трусах»: Оля Полякова зізналася, як виїжджала за кордон під час війни

Оля Полякова
Співачка дала інтерв'ю Дмитру Гордону про своє життя у воєнні часи, ставлення до Потапа, обурення вироком, який отримала Єфросиніна у росії, таємницю навколо свого віку, а також відповіла на питання, чи користується послугами пластичних хірургів.

А ще прокоментувала чутки про роман з Михайлом Діановим. Ділимося найцікавішими фрагментами інтерв’ю.

  • Про виїзд за кордон після початку повномасштабного вторгнення

«Я не знала, коли пройшло кілька місяців з початку повномасштабного вторгнення, чи колись буду заробляти гроші. Чи ці гроші, що я вивезла в трусах маленьку пачку… Я виїжджала з дітьми, вивозити можна було лише 10 тисяч доларів. Решту сховала в труси. Це був не мільйон доларів. Думала, а ці гроші, 25-30 тисяч, наскільки мені їх вистачить…»

  • «Люди мають право боятися»: Полякова прокоментувала від'їзд Потапа за кордон

«Я Льоші (Олексій Потапенко. — ред.) казала при особистій зустрічі, що він великий, сильний чоловік та артист, Заслужений! І люди йому не вибачили, що він довго був за кордоном. Хоча у Олексія з перших днів війни був найінформативніший блог в інстаграм. Це було дуже круто, а потім щось сталося, і в мене є підозра, що його налякали. Деяким артистам дзвонили Тіматі з Кадировим і погрожували, як вони вміють: смертю, вбивством рідних, казали “знайдемо у будь-якій точці світу і поріжемо на міха”. Особисто знаю двох артистів, яким дзвонили, не буду назвати імена, але ці артисти не злякалися і продовжили робити свою роботу, а деякі замовчали. Я абсолютно впевнена, що у будь-якої людини є право на страх. Люди різні і у них різне почуття самозбереження».

  • «Чому їй дали, а мені ні?»: Полякова прокоментувала вирок Єфросиніній у росії

«Мені так образливо, ми з Машею Єфросиніною разом ці всі відео робити, на пару плювали у камеру і назвали бункерську за*упу, бункерською за*упою. Чому їй дали вирок, а мені ні?»

«Я довго приховувала свій вік. Тільки в “Дорослих дівчатках” я сказала, що на 5 років брехала. Я довго робила свою кар'єру і багато років була у статусі початкової співачки, і коли я зробила проєкт “Супербілявка” мені було 30 років, і я була співачка початківець з бантиком на голові. І мені здавалося, що соромно бути починаючою співачкою так довго. А коли я вже не переймалася цим, мені було незручно зізнаватися. Але коли прийшла війна, сенс втратили всі дурниці, наліпки, маски. Я зрозуміла, що вік, це найменша річ, яка повинна мене турбувати. Сьогодні я відкрита і йду за своїми бажаннями».

  • Чи зверталася до пластичних хірургів

«Я багато чого роблю, але це не хірургічні втручання. Це ретельний косметологічний догляд. Мої параметри не мінялися 30 років. Я в одній вазі, підтримую фізичну форму, собою займаюся».

Оля Полякова на концерті в Києві 2023

  • Полякова прокоментувала чутки про роман із захисником Азовсталі

«Ми здружилися з Михайлом Діановим, у нього “роман” з моїм чоловіком, Вадіком. Я познайомилася з ним під час співпраці наших благодійних фондів. У нас був великий збір, нам не вистачало грошей і Михайло разом з фондом Ріната Ахметова дали нам 2 мільйони, і ми поставили протези прекрасним хлопцям. Відразу у нас з Михайлом зав'язлася дружба, я одразу його запросила додому, і вони з моїм чоловіком подружилися. І він навіть жартував, що з одного полону, потрапив в інший, адже він у нас був два тижні».

  • «Це сміття»: Полякова емоційно висловилася про російських колег та як врятувала маму від російської пропаганди

«До російських артистів ставлюся як до сміття. Вони навіть не біосміття, нелюди. Люди, які потрапляють в те середовище і не дай Бог дивляться телевізор, навіть найсвідоміші потрапляють під пропаганду. Коли в 2014 році почалася війна і окупували Крим та частину Донбасу, моя мам проживала у москві. Вона нормальна, прекрасна, розумна людина. Але вона мені іноді по телефону казала речі, через які ми починали сваритися, навіть не спілкувалися певний час. Потім вирішили, що будемо оминути ці теми. І тільки, коли вона почала більше їздити в Україну і розуміти, що насправді коїться. І ще я попросила її вимкнути телевізор. Після цього у нас з мамою проблеми зникли і вона зараз не просто все розуміє, вона у березні минулого року виїхала з москви, хоча жила там більше 20 років, і залишила там свого чоловіка. І це її особиста драма».

Читайте також

Катя Осадча – про нове відчуття себе, виховання дітей і стосунки з чоловіком. Ексклюзив до 40-річчя

Катя Осадча – про нове відчуття себе, виховання дітей і стосунки з чоловіком. Ексклюзив до 40-річчя

Лілія Ребрик вагітна втретє! Ексклюзивне інтерв’ю і сімейна фотосесія Viva!

Лілія Ребрик вагітна втретє! Ексклюзивне інтерв’ю і сімейна фотосесія Viva!

Джамала
Попередній матеріал

«Смак свободи»: співачка Джамала у фільмі про старовинну українську кухню

Світлана Лобода
Наступний матеріал

Світлана Лобода: «Центр здорових стосунків — кохання, а не гаманець»

Новини партнерів