Після гучного розлучення: гурт «Скай» випустив пісню для всіх закоханих чоловіків

СКАЙ
Гурт «Скай» презентував ліричний трек «Кохана», який фронтмен колективу Олег Собчук написав для всіх закоханих чоловіків. Цікаво, що композиція є відображенням історії з реального життя.

«До мене звернувся чоловік Юрій з проханням привітати його дружину з ювілеєм. Сказав, що написав вірш і хоче, щоб я переклав його з російської на українську мову і зробив з вірша пісню. Тож я зробив адаптивний переклад, підібрав мелодію та вокальну лінію. Олександр Друкер і Олександр Грищук зробили саунд продюсинг та аранжування — і вуаля… пісня готова. Усі щасливі», — розповів Олег Собчук.

Не випадково, що пісню «Кохана» культовий гурт презентував саме 14 лютого, на День всіх закоханих, адже вона дійсно присвячена усім закоханим чоловікам і їхнім коханим жінкам.

«Я щиро вірю і знаю, що це потужне почуття здатне зробити людство кращим і врятувати цей світ. Головне вірити, бажати і робити відповідні дії. Кохайте і будьте коханими», — підсумував Олег Собчук.

Пісня «Кохана» — шоста композиція, яку гурт презентував за час повномасштабної війни, і роботу над якою Олег Собчук встиг поєднати з постійними благодійними концертами та волонтерською діяльністю.

Нагадаємо, нещодавно Олег Собчук підтвердив новину про те, що розійшовся з дружиною після 20 років шлюбу, а також відповів на її звинувачення.

Читайте також

Лідер гурту «Скай» Олег Собчук розлучається: його дружина оприлюднила скандальну переписку

Лідер гурту «Скай» Олег Собчук розлучається: його дружина оприлюднила скандальну переписку

Фронтмен «Скай» Олег Собчук прокоментував розлучення: реакція співака на звинувачення в жадібності

Фронтмен «Скай» Олег Собчук прокоментував розлучення: реакція співака на звинувачення в жадібності

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик
Попередній матеріал

Максимально відверто: Наталка Денисенко – про секс онлайн з Андрієм Федінчиком, який служить в ЗСУ

премія для жінок
Наступний матеріал

Премія для українських жінок: українки мають шанс розвинути власну справу

Новини партнерів