Guilty pleasure: Анна Трінчер розповіла про свої «заборонені» задоволення

Анна Трінчер
Співачка розповіла, що після довготривалих виступів ні в чому собі не відмовляє, навіть у фастфуді.

Концертні тури, фотосесії, інтервʼю, постійне спілкування з публікою та проведення майже всього часу в соцмережах – таким є життя блогерки й виконавиці Анни Трінчер. І попри те, що вона мріє побути кілька тижнів без телефона, зірка мусить створювати контент для своєї двохмільйонної аудиторії. Адже сторінка в Instagram – це робота Ані. Однак шалений графік виснажує блогерку та змушує призупинитися. Тож після активних концертів співачка дає собі час на відновлення. У перерві між зйомками Improv Live Show, випуски якого можна знайти на сайті та YouTube Нового каналу, інфлюенсерка розповіла про головні ритуали, які виконує після приїзду додому.

Анна Трінчер

«Концерти наповнюють мене. В цей час відбувається обмін енергією з моїми слухачами: вони дарують новий заряд, а я намагаюся віддати їм всю творчу себе, – каже Аня Трінчер. – Це крутий метч, який потребує багато роботи й сил. Однак після відновлення я готова знову підкорювати музичну індустрію».

Зірка дотримується кількох ритуалів, завдяки яким швидше відновлюється.

«Коли повертаюсь до Києва, одразу йду на масаж до своєї улюбленої майстрині. Це для мене найкращий варіант відновлення після поїздок. Також обожнюю плавати в басейні чи приймати ванну, – ділиться співачка. – Потім я роблю все, що захочу, і на що зазвичай немає часу або можливості в повсякденному житті. Приміром, їм у «Макдональдсі» чи купую щось солоденьке. Ні в чому собі не відмовляю!»

Анна Трінчер

Також Аня наповнює себе енергією завдяки спілкуванню з рідними. З початком повномасштабного вторгнення вона почала проводити більше часу з сімʼєю.

«Маю добрі стосунки зі своєю родиною. Тож знаю, що в мене завжди є до кого звернутися, кому написати, кому пожалітися, – зазначає виконавиця. – Після початку великої війни ми почали ще частіше спілкуватися! А це для мене доказ родинного оберега. Мені важливіше знати, що в члена сімʼї все гаразд, ніж просто ще один спільний салат за столом».

Нагадаємо, нещодавно Анна Трінчер оголосила про розлучення з Олександром Волошиним

Анна Трінчер у рожевому купальнику

Фото: Інстаграм Анни Трінчер

Лілія Ребрик
Попередній матеріал

Втретє вагітна Лілія Ребрик назвала дату пологів

Євробачення 2024
Наступний матеріал

Євробачення 2024: пісні усіх учасників національного відбору

Новини партнерів