Богдан Шелудяк розказав про свій стан і наслідки рідкісного аутоімунного захворювання

Богдан Шелудяк
Ведучий проєкту «Хто зверху?» і блогер Богдан Шелудяк розповів, з якими наслідками рідкісної хвороби, що йому діагностували майже місяць тому, він бореться досі.

Нещодавно мережу сколихнула новина про те, що Богдану Шелудяку поставили рідкісний діагноз – синдром Гієна-Барре. Після двох тижнів активної боротьби з цим аутоімунним захворюванням у клініці та тижня реабілітації вдома Буше розповів, як почувається зараз.

«Мені значно краще! Можна сказати, що хворобу ми зупинили й вилікували, – каже ведучий Нового каналу та інфлюенсер. – Зараз я борюся з наслідками. Але вони не критичні. Інколи людям після цього захворювання потрібно заново вчитися ходити. У мене, дякувати Богу, цього немає. Єдине, що залишилося, – це незначне оніміння кінцівок. Інколи стан такий, наче в тебе легке сп'яніння чи гіпервтома. Після тривалої активності трішки болить голова. Зір та мова відновилися вже майже на 100%. Зараз продовжую працювати та налагоджувати нейронні та нервові зв'язки, п’ю таблетки для цього. Я розумію, що певні нюанси можуть зберігатись доволі тривалий час. Але від мене то не залежить, тож просто даю організму відновитися. На щастя, специфічна реабілітація мені не потрібна. Бо ми вчасно та правильно почали лікування. Можна сказати, пощастило, що всі препарати були під рукою, і не треба було їх замовляти чи шукати й чекати. А ще пощастило з тим, що я потрапив до рук грамотних лікарів, які мали вже досвід роботи з цією хворобою».

Богдан Шелудяк продовжує активно вести свій блог в Instagram. Нещодавно показав теплі посиденьки з друзями та навіть світлини з невеличкої стріт-стайл-фотосесії.

Богдан Шелудяк

«Я повертаюся до нормального життя, але з урахуванням певних моментів. Головне, що мені зараз радять, – це не лежати на дивані, а ходити. Організм знову має до цього звикати. Але класно, що немає обмежень у харчуванні, – каже Шелудяк. – Наразі намагаюся уникати людних місць, оскільки знову гуляє Covid-19. Хоч вірус мутував і, кажуть, хвороба протікає легко. Та враховуючи, що в мене досі ослаблений імунітет, точно небажано захворіти».

Читайте також

Блогер-мільйонник і телеведучий Богдан Шелудяк розповів про свої заробітки

Блогер-мільйонник і телеведучий Богдан Шелудяк розповів про свої заробітки

Богдан Шелудяк – про своє рідкісне захворювання: «Я думав, це моя кінцева зупинка»

Богдан Шелудяк – про своє рідкісне захворювання: «Я думав, це моя кінцева зупинка»

Фото: Інстаграм Богдана Шелудяка

Даша Квіткова
Попередній матеріал

Даша Квіткова розповіла про переломний момент під час розлучення з Нікітою Добриніним

Анна Трінчер
Наступний матеріал

22-річна Анна Трінчер оголосила про розлучення

Новини партнерів