Рекордна сума: «Антитіла» розповіли, скільки грошей зібрали в США та Канаді

Антитіла
«Антитіла» рухаються до мети і вже звітують про рекордну суму в $300 тисяч, зібрану в США та Канаді.

Триває світовий тур гурту «Антитіла», мета якого — зібрати пів мільйона доларів або ж 20 мільйонів гривень для закупівлі 10.000 військових аптечок IFAK. Сьогодні вже можна констатувати, що лише в США та Канаді музикантам спільно з партнерами, фондом United Help Ukraine, вдалося зібрати значно більше половини від запланованої суми і встановити абсолютний рекорд благодійних зборів у США та Канаді серед українських артистів.

Наразі «Антитіла» продовжують тур Європою, після чого відлетять до Австралії та Нової Зеландії. Даний світовий благодійний тур — це перші масштабні гастролі гурту після виведення наказом Валерія Залужного музикантів Тараса Тополі, Сергія Вусика й Дмитра Жолудя з фронту, де з початку широкомасштабного вторгнення хлопці служили у складі 130 Батальйону ТРО, захищаючи Київ, а згодом Харків від російських окупантів.

Успіх туру полягає не лише у великому інтересі до команди в США, Канаді, Європі, а й в тому, що «Антитіла» везуть стадіонне шоу з якісним звуком і світлом, ретельно адаптоване під кожен концертний майданчик. Музиканти виконують свої відомі хіти, зокрема «Фортеця Бахмут», «Лови Момент», TDME, а також грають новий альбом MLNL наживо.

Окрім цього, перед концертом, у межах унікальних аукціонів, гурт надає змогу всім охочим долучитися до благодійності й придбати ексклюзивні лоти, які музиканти завезли на територію США, Канади та Європи вперше.

Документальна і дозвільна підготовка перевезення таких лотів тривала понад 6 місяців, нею особисто займався барабанщик гурту Дмитро Водовозов.

У результаті лише в США було розіграно 14 унікальних колекційних обʼєктів, а фактично — повноцінну колекцію транспортних контейнерів та тубусів від різних систем: PanzerFaust 3,  BullSpike AT/AP, M72-LAW, Carl Gustaf та РПГ-26, коробів для перевезення і збереження зарядів до САУ CAESER, з автографами українських військових. Вміст усіх контейнерів українські військові успішно використовували для знищення ворожих танків, БМП, МТЛБ, мінометів та піхоти окупанта. Серед важливих лотів також колекційні купюри, марки та прапори, особисто підписані Головнокомандувачем Валерієм Залужним.

Міста туру, які зібрали рекордні суми донатів:

  • Чикаго — $49,338.81
  • Сан-Франциско — $43,107.92
  • Нью-Йорк — $33,879.17
  • Сіетл — $19,784.43

Окрему подяку артисти висловлюють команді #StandWithUkraineMN при Україно-Американському Громадському Центрі в Міннеаполісі та фонду, який займається протезуванням та реабілітацією українських Героїв Protez Foundation за донат у розмірі $22 000.

Наступні концерти гурту «Антитіла» відбудуться в Іспанії, Австралії, Новій Зеландії, Ірландії та Великобританії.

Читайте також

Історичний момент! Боно та Едж з U2 вийшли на сцену під час концерту гурту Антитіла в Лондоні

Історичний момент! Боно та Едж з U2 вийшли на сцену під час концерту гурту Антитіла в Лондоні

«Наступна зупинка — Крим»: «Антитіла» у кліпі показали, як військові воюють на передовій

«Наступна зупинка — Крим»: «Антитіла» у кліпі показали, як військові воюють на передовій

KHAYAT
Попередній матеріал

«Такі історії викликають мурахи»: KHAYAT написав нову пісню у незвичному для себе саунді

Світлана Лобода
Наступний матеріал

Вийшла заміж? Світлана Лобода прокоментувала чутки про своє заміжжя

Новини партнерів