«Як у пеклі»: Дмитро Дікусар розповів про війну і чи повернеться до танців після армії

Дмитро Дікусар
Знаменитий танцівник Дмитро Дікусар розказав, як військові реагують на гучні вечірки цивільних.

Танцюрист і хореограф, зірка «Танців з зірками» Дмитро Дікусар після початку повномасштабного вторгнення взяв в руки зброю та пішов захищати свою країну. Зараз у нього перша відпустка за час служби і свій сьогоднішній 38-й день народження Дмитро проведе вдома.

Дмитро розповів, чи має він святковий настрій та як планує провести свої вихідні.

«Це моя перша офіційна відпустка. Я маю 15 діб, щоб трошки підправити здоров’я та підкрутити гайки. В мене травмування, яке заважає мені працювати і бути ефективним. Я так зрозумів, що цей дощ іде надовго і треба тримати себе в формі. Крім того, я буду гуляти і намагатися переключитись на інші думки. Останнього разу в мене не дуже вийшло, тому я довго не протримався і повернувся назад. Я не виключаю, що і зараз, коли я вирішу свої питання зі здоров’ям, можу не досидіти свою відпустку до кінця. Залежить від морального стану, від емоційного стану. Будемо дивитися», — відверто поділився Дмитро в ефірі «Сніданку з 1+1» на «1+1 Україна».

Дмитро Дікусар в армії

Також Дікусар розповів, чи дратує щось військовослужбовців, коли вони повертаються з окопів в мирне життя, і як взагалі наші захисники реагують на історії з гучними вечірками цивільних.

«Перш за все хочу сказати, що ніхто не налаштований, щоб люди в тилу, в цивільному житті сиділи і плакали. Не треба сидіти, плакати і нічого не робити. Веселіться, відмічайте, але, будь ласка, якусь частину своєї любові, уваги і грошей виділяйте тим хлопцям, які зараз кожну секунду боронять нашу землю. І по-друге, що б я вам зараз не розказував, хто б з військових вам не пояснював, поки не побачиш жахіття на власні очі, ти ніколи не зрозумієш. То не бачу ніякого сенсу. Не треба співчуття, потрібна конкретна, беземоційна, спокійна допомога в міру своїх можливостей», — зазначив військовослужбовець.

Читайте також

Дмитро Дікусар зізнався, чи розвінчався із Оленою Шоптенко

Дмитро Дікусар зізнався, чи розвінчався із Оленою Шоптенко

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Дмитро Дікусар зізнався, чи планує після звільнення з армії повернутися на паркет.

«Я взагалі не думаю про це. Я точно знаю, що до кінця війни, поки ми не переможемо, я не зможу вийти на паркет і танцювати танці. Навіть не можу собі такого уявити. Я танцюю душею, а моя душа зараз не хоче танцювати. Душа хоче бути максимально ефективною, і моя ранкова молитва — це “Боже, дай мені сьогодні щось корисного зробити. Зробити все, на що я буду здатний”. Це для мене головне. Бо то суцільне горе, як у пеклі. Тому я хочу, щоб все це зупинилось. Буду робити стільки, скільки потрібно. Навіть якщо це буде надцять років і виходу не буде — я буду там. На паркет я, раніше ніж настане перемога, не повернусь», — відверто розповів Дмитро.

Дмитро Дікусар в ЗСУ

Фото: Інстаграм Дмитра Дікусара

Читайте також

Женя Кот розповів шокуючу правду про Тетяну Денисову та її мовчазну позицію

Женя Кот розповів шокуючу правду про Тетяну Денисову та її мовчазну позицію

Олена Шоптенко розповіла про життя за кордоном і підрослого сина: інтерв'ю Viva.ua

Олена Шоптенко розповіла про життя за кордоном і підрослого сина: інтерв'ю Viva.ua

Оля Цибульська
Попередній матеріал

Оля Цибульська розповіла, як врятувалась від депресії: «Це витягло мене з кабінету психіатра»

Ivan NAVI
Наступний матеріал

Більше не секрет: Ivan NAVI вперше показав спільне фото з дружиною та сином

Новини партнерів