Оля Цибульська розповіла, як врятувалась від депресії: «Це витягло мене з кабінету психіатра»

Оля Цибульська
Кожен інколи втрачає свій внутрішній компас, який веде нас по життю. Але важливо не здатись і вчасно звернутись по допомогу, якщо не знаєш, куди далі йти.

Пісня «ЦвіТи» про те, наскільки важливо бути головною героїнею свого життя та навчитися любити себе. Як? Про це розповідає Оля Цибульська в новій авторській ліричній історії, яку написала у процесі боротьби із сильною депресією. Трек «ЦвіТи» — це нагадування про те, що у тебе завжди є ти.

«Я не хотіла показувати себе з того періоду лікування. Періоду глибокої депресії, з якою спочатку не впорались психологи, а потім змагався психіатр. Цей стан повної апатії і втрати смаку до життя знайомий не тільки мені. Ми всі живемо в страшний час. Ви пишете мені в дірект, що теж переживаєте подібне і шукаєте вихід. Знай, він є! Я дуже страшна на цьому відео. Почуваюсь розчавленою, стомленою, заплаканою, з мішками під очима. Я приймала призначені спеціалістом препарати і не приймала себе. Рятувалась людьми, які попри все були в складний період поруч і музикою. Артистки не повинні показувати себе в такому стані – скаже хтось. Але я не граюся з вами в глянцеві історії і мені не страшно зізнаватись в слабкості. Сильний не той, хто не падає. Ти сильна, якщо знайшла в собі привід відштовхнутися від дна», — написала співачка Оля Цибульська на своїй Інстаграм-сторінці, показавши процес створення пісні «ЦвіТи».

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Оля Цибульська (@cybulskaya)

Пісня також стала саундтреком до авторської книги співачки «ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі», книжка доступна до передзамовлення за посиланням.

Оля Цибульська

Фото: Олександр Бачинський

Читайте також

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

«Знайомтеся, це Сергій». Оля Цибульська вперше показала чоловіка і розповіла свою історію кохання

«Мені пишуть у дірект 18-річні хлопці»: Оля Цибульська присвятила нову пісню всім жінками за 30

«Мені пишуть у дірект 18-річні хлопці»: Оля Цибульська присвятила нову пісню всім жінками за 30

TVORCHI
Попередній матеріал

TVORCHI показали разючу алегорію на життя українців

Дмитро Дікусар
Наступний матеріал

«Як у пеклі»: Дмитро Дікусар розповів про війну і чи повернеться до танців після армії

Новини партнерів