Прем’єри від українських артистів: Оля Полякова, MamaRika, TVORCHI, TAYANNA та інші

Прем’єри дня
Кожна музична робота, випущена під час війни — безцінна, адже вона має фундаментальні сенси та переосмислення. Пропонуємо до вашої уваги найновіші релізи українських зірок.

MamaRika презентувала кліп на пісню «Останній день», в якому показала ексклюзивні кадри зі свого життя, які раніше ніколи не публікувались. Цього разу режисером кліпу виступило саме життя артистки, адже все відео зіткане із реальних хронік останніх восьми років життя співачки та її родини — від знайомства із коханим і до сьогодні.

«Якби це був мій останній день, що б я робив? Це питання мало не щодня задає собі кожен українець. І в такі хвилини перед очима пролітають найкращі моменти твого життя. Ця пісня є нагадуванням про те, що всі ми маємо жити це життя, тут і зараз, цінуючи кожну мить», — ділиться своїми думками MamaRika.

Спекотно, яскраво та у стилі голлівудських мюзиклів: TVORCHI представили сингл і кліп I Can’t Stop та анонсували вихід альбому, реліз якого планується вже цієї осені.

I Can’t Stop — про пʼянке кохання, що збиває з ніг. Герой закохується з першого погляду, і в стані ейфорії бажає все й одразу. Сюжет кліпу переносить на «голлівудську» вечірку 70-х, де під палючим сонцем у зеніті він бачить її, як оазис у спеку, та закохується. Режисер — Руслан Махов.

Артисти свідомо випустили свій найсвітліший музичний епізод у темні часи. «Хочемо, щоб усі, хто буде дивитися це відео, слухати цю пісню, забулися на декілька хвилин, відчули літо на смак, згадали своє перше кохання, яке зводить з розуму», — поділилися TVORCHI.

Напередодні Дня Незалежності Оля Полякова представила нову відеороботу, яка є символом вдячності всім, хто протягом тривалої війни кожного дня наближає перемогу України. Кліп на пісню «Дякую» об'єднав велику кількість захисників, з якими особисто знайома співачка. Медики, військові, волонтери, рятівники. Обличчя деяких героїв глядачу знайомі, когось він побачить вперше, і зможе теж висловити свої щирі слова подяки.

Відеороботу для Олі Полякової зняла відома українська режисерка-постановниця Катя Царик. Співачка запропонувала пісню, яка за словами кліпмейкерки, не залишила її байдужою.

TAYANNA випустила надихаючу відеороботу до пісні «Вітер у волоссі», у якій показує, як важливо бути справжніми, насолоджуватись красою та горизонтами, що нам дає життя, попри всі негаразди.

«Уяви, наче ти їдеш на самокаті, вітер грає твоїм волоссям і ти деколи зупиняєшся, щоб усвідомити красу прожитого життя, а потім продовжуєш шлях. Ця робота про цінність кожної миті та те, що завжди треба бути собою. Світити своїм світлом, кохати, радіти і бути вдячним. Навчитись приймати свої всі емоції і почуття», — поділилась співачка.

Співачка Alena Omargalieva презентувала нову пісню «Зайвою», яку присвятила непростим стосункам між закоханими.

«З власного досвіду можу сказати, що завжди хочеться бути на першому місці у свого чоловіка. Нам важливо, щоб нас обирали, важливо відчувати себе коханою, скільки років ми б не були разом. Іноді чоловіки навіть не розуміють, що ми можемо відчувати себе зайвими та які емоції в нас киплять»,— розповіла Alena Omargalieva про свою нову пісню.

Новий реліз від гурту MBreeze, сингл «Кіно» — про пошук себе та вміння цінувати своє життя таким, яким воно є. Пісня про те, що кожен з нас — головний герой свого фільму, іноді щасливого, а іноді й безутішного. Вона про пошук режисера та відповіді на запитання «навіщо я тут», і про те, що за яким би сценарієм я не жив — кожна мить варта того, щоб її цінувати. 

Суперфіналістка проєкту «Голос країни-10» Настя Балог презентувала трек-маніфестацію для дівчат — «На радіо». У новій пісні вона співає про розлучення з хлопцем.

«Я була знайома з хлопцем, до якого в мене були сильні почуття, але він не звертав на мене уваги. А коли мені роблять боляче, я стаю сильнішою. Тому я створила цю пісню як маніфестацію й звернення до нього: «Ти мене не помічаєш, а я розкажу всім нашу історію й буду завжди у тебе перед очима; я стану на сходинки вище, а ти залишишся на тому ж рівні, бо ти втратив найкраще, що в тебе було». Ця пісня покликана надихати дівчат, піднімати настрій й самооцінку. Бо нам не потрібен ніхто, щоб кайфувати від себе, ставати кращими й підкорювати весь світ», — каже Настя.

Читайте також

Подумати, політати, подихати: Janeuary презентувала неокласичний альбом No news but muse

Подумати, політати, подихати: Janeuary презентувала неокласичний альбом No news but muse

Найкращі вихідні літа: які концерти відбудуться в серпні в артпросторі Uyava

Найкращі вихідні літа: які концерти відбудуться в серпні в артпросторі Uyava

Ріанна
Попередній матеріал

Інсайдер: Ріанна народила другу дитину

Копія батька: Тіна Кароль опублікувала знімки з 14-річним сином Веніаміном Огіром
Наступний матеріал

Копія батька: Тіна Кароль опублікувала знімки з 14-річним сином Веніаміном Огіром

Новини партнерів