Співачка Yagoda поділилася секретами унікальних образів, створених для зйомок містичного кліпу

Yagoda
Нещодавно українська виконавиця Yagoda презентувала кліп-спогад “Лілея”, історія створення якого огорнута містикою і таємничими несподіванками.

В основі музичної роботи — містичний спогад про те, як колись, на Івана Купала, незнайомець подарував співачці лілею. А вже через кілька років він став її обранцем в житті. Саме тому основний меседж пісні — вірити в свою долю, довіряти Всесвіту.

Yagoda

Під час зйомок, які проходили у мальовничій локації на березі озера неподалік Львова, розігралася справжня буря та пішов град. Дощовий вихор здійнявся за лічені хвилини, утворивши щільну завісу із крапель та хмар. Знімальна група ледь встигла врятувати техніку і сховатися в машинах.

Сьогодні співачка Yagoda згадує знімальні моменти і ділиться з нами містичними образами, які з'являються у кліпі.

У музичному відео представлено чотири різні образи, які наповнені символізмом і заслуговують на окрему увагу. Усі образи в кліпі вийшли органічними, але водночас показали легкість, свободу і прозорість, влучно вбудувалися у містичну естетику кіномалюнка. Фешн-образи співачка вигадала особисто до найдрібніших деталей. 

Yagoda

Перший образ — відкритий топ і спідниця. “Це була моя задумка. Я просто уявила рухи з листям, як у водяних лілій, і зрозуміла, що цей образ дуже потрібний у кліпі. Ми з моєю кравчинею його відтворили”, — говорить Yagoda про один із красивіших образів відео. 

Yagoda

Другий вражаючий образ — прозора сукня. Показати у кадрі цей тендітний та майже кришталевий образ було складно, адже зйомка проходила на спущеному озері. Сама співачка і знімальна група просто “загрузли” в болоті.

“Я в кадрі була в гумаках, хоча так і не було заплановано. Але по-іншому зняти ці кадри було просто неможливо. Ще я дуже хвилювалася за оператора, бо в нього було багато техніки, йому було важко рухатися, його страхувало кілька людей”, — згадує співачка.

Третій образ — джинси і бра від українського бренду “Жасмин” — був дуже невимушеним, легким. У ньому співачка почувала себе дуже комфортно.

Yagoda

Yagoda коментує: “Коли ми знімали в цьому образі, то почалася справжня буря з градом і шаленим вітром. Це було водночас боляче, бо град бив по тілу, але і якось по-особливому вільно”.

“Четвертий образ, де я була в білизні, вийшов дуже спонтанним, ми не планували його. Але режисерка сказала, що потрібно відзняти ще одну локацію, яка нам впала в око у процесі роботи. Ми почали дивитися, що в нас ще є з невикористаного одягу, і це була білизна та чорні рукавиці”, — говорить виконавиця.

Потім у кадрі знімальна група зміксувала співачку та птахів, і це виглядало тендітно та дещо беззахисно. Кадри у цьому образі стали справжньою окрасою кліпу.

Yagoda

У даній роботі є те, що притаманне Yagoda: ніжність, незвичайна трепетність і жіночність.

“Я довго втікала від цього, — зізнається співачка. — Бо в моді була маскуліність, оверсайз… Але саме в цій роботі я віддалася собі, і просто була собою”.

“Лілея — це про перше, чуттєве кохання. Коли ти забуваєш, де ти, хто ти і просто розчиняєшся у почутті. Віддаєшся емоціям, дозволяєш собі бути справжньою. Не такою, як у кіно, можливо, трохи незграбною, але в тому і є ця “особливість”, — резюмує виконавиця.

Читайте також

Ліндсі Логан після пологів знялась у рекламі люксових «кроксів» за $450

Ліндсі Логан після пологів знялась у рекламі люксових «кроксів» за $450

Щось дуже красиве: Алан Бадоєв зняв перший кліп від початку повномасштабного вторгнення

Щось дуже красиве: Алан Бадоєв зняв перший кліп від початку повномасштабного вторгнення

Кевіна Спейсі визнали невинним у справі про сексуальне насильство
Попередній матеріал

Кевіна Спейсі визнали невинним у справі про сексуальне насильство

Даша Квіткова
Наступний матеріал

Сказала – як відрізала: Даша Квіткова відповіла, що думає про Нікіту Добриніна після розлучення

Новини партнерів