Ведуча марафону новин і «1+1» вагітна первістком: Наталя Островська вперше показала чоловіка

Наталя Островська
Журналістка і ведуча Єдиного марафону новин Наталя Островська готується вперше стати мамою.

Наталя поділилася радісною новиною і зворушливим фото на своїй Інстаграм-сторінці. На світлині телеведуча обіймає свого чоловіка і тримає в руках знімок УЗД.

«Ми разом з чоловіком 10 років. Впродовж цього часу кожен з нас прагнув побудувати карʼєру, досягти успіху у своїй справі, було не до дітей. З початком війни, мабуть, як і у багатьох українців, відбулась переоцінка цінностей. Ми планували і чекали на цю дитинку», – розповіла Наталя Островська у коментарі Viva.ua.

Наталя Островська вагітна

Стать дитини поки не відома, як не думали батьки і про ім'я майбутнього малюка. Наталя також каже, що поки не планує йти у декретну відпустку та хоче працювати стільки, скільки дозволить її стан здоров’я: «У декрет не хотілося б іти. Але загадувати зараз не берусь. У кожної жінки індивідуально проходить вагітність, все може змінитись у будь-який момент. Скажу так: тепер в ефірі нас троє ведучих, і дитинка добре справляється та не заважає мамі».

У перші місяці вагітності, розповідає ведуча, вона не могла нормально харчуватися: «Складно було з їжею. Деякий час не могла їсти нічого крім хліба, сушки та макаронів. Це був шок для мене. Зараз усе повернулось на свої місця. Я радилась з дієтологом, намагаюсь харчуватись так, щоб не шкодити дитині».

Наталя Островська і її чоловік

Наталя Островська з чоловіком

Також Наталя розповіла, як повідомила новину своєму чоловіку.

«Чоловікові я залишила записку. Чому написала: «не 100%», бо, як бачите на фото, друга смужка проявилась не повністю. У мене були певні сумніви, але все одно вирішила повідомити про це коханому», — поділилася ведуча.

Читайте також

Як це мило! Гвінет Пелтроу привітала з днем народження своїх чоловіків — колишнього і нинішнього

Як це мило! Гвінет Пелтроу привітала з днем народження своїх чоловіків — колишнього і нинішнього

Макс Чмерковський удруге став татом

Макс Чмерковський удруге став татом

Христина Соловій і Сергій Жадан
Попередній матеріал

Палкі обійми на публіці: Христина Соловій і Сергій Жадан показали свою пристрасть

Ліндсі Логан
Наступний матеріал

Вагітна Ліндсі Логан розсекретила стать майбутнього первістка

Новини партнерів