Charity Cocktail на відкритті в Royal Thai Spa в Києві

Royal Thai Spa
Кияни – любителі східної культури, догляду за тілом та справжнього тайського масажу зібралися на charity cocktail у рамках відкриття третього преміального салону тайського масажу у центрі Києва Royal Thai Spa (вул. Почайнинська, 52).

На гостей чекала витончена атмосфера з пряними нотками Сходу, майстерклас з тайського масажу від майстрів з Тайланду і приємне спілкування.

У рамках charity cocktail пройшов майстерклас зі спа-ритуалу для рук, а також тайського масажу шийно-комірової зони, який міг пройти усі бажаючі, щоб отримати цінні навички та застосовувати їх у домашніх умовах, аби порадувати близьких.

Також відбувся майстерклас з арома-діагностики та пошуку ресурсного аромату для відновлення сил. Зараз це як ніколи важливо, тому що в період війни не всім вдається швидко прийти в ресурсний стан. Майстеркласи провела Дар'я Сан — сертифікований аромопсихолог, аромотерапевт, біохакер. Понад 10 років Дар'я використовує аромати у лазні для емоційної терапії.

Захід, звісно ж, мав благодійний характер — усі кошти від сертифікатів, проданих на charity cocktail, власниця салонів Royal Thai Spa Анна Ропотілова перерахувала на ЗСУ.

Читайте також

Зірки на прем’єрі фільму «Форсаж Х»: ROXOLANA, Женя Кот, Анатолій Анатоліч

Зірки на прем’єрі фільму «Форсаж Х»: ROXOLANA, Женя Кот, Анатолій Анатоліч

Українські зірки відвідали відкриття 6-го Тижня швейцарського кіно

Українські зірки відвідали відкриття 6-го Тижня швейцарського кіно

alyona alyona та KOLA
Попередній матеріал

alyona alyona та KOLA презентували спільну пісню і відеокліп

Макс Чмерковський
Наступний матеріал

Макс Чмерковський удруге став татом

Новини партнерів