Нове ранкове шоу на телеканалі Суспільне Культура: хто буде ведучими

Перше шоу
На телеканалі Суспільне Культура стартувало «Перше шоу» — новий ранковий проєкт Суспільного Мовлення, який виходить щобудня о 7:00.

«Перше шоу» — це дві години пізнавальної та корисної інформації, що задає правильний настрій на весь день. Ведучими першого тижня стали популярний український діджей Саня Димов та радіоведуча Марина Клим.

«Перший вихід в ефір, перший робочий тиждень – дуже відповідальна місія, яка випала нам з Мариною. Я дуже скучив за телебаченням. За ранковими емоціями, навіть у такий складний час. У мене чудова напарниця і ми готові розпочинати новий день з нашими глядачами», – коментує Саня Димов.

«Ми не просто розважальне шоу. Ми даємо корисну інформацію, яка допомагає і захоплює українців жити, працювати і перемагати себе, обставини і ворога кожного дня. Ми більше за ранкове шоу, ми прагнемо дати українцям натхнення і спрагу жити», – додає Марина Клим.

Марина Клим – теле та радіоведуча, тренерка з ораторського мистецтва та публічних виступів. «Я мрію навчити якомога більше людей любити камеру та себе в ній», – додає Марина. Вона також є авторкою і ведучою декількох Youtube-проєктів та подкастів. А ще Марина є акторкою театральної студії Beat. Грає головні полі у виставах «Шлюбна спокуса» та «Спробуй ще».

Саня Димов – популярний український радіо та телеведучий. За плечима Сані великий досвід роботи на радіо та телеканалах, участь у різноманітних подіях національного та європейського масштабу. Наприклад, у 2017 році Димов став офіційним діджеєм Євробачення, яке проходило у Києві. Після повномасштабного вторгнення влаштувався на пошту, щоб показати своїм вчинком, що навіть у найскрутніший час можна буди корисним та не втратити себе. «Саню знають усі» –  можна так легко охарактеризувати характер нового ведучого «Першого шоу».

Читайте також

Два перших сольних концерти співачки KOLA: як це було

Два перших сольних концерти співачки KOLA: як це було

Копія Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу одружився на новій коханій і передав «привіт» окупантам

Копія Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу одружився на новій коханій і передав «привіт» окупантам

Мурат Налчаджиоглу одружився
Попередній матеріал

Копія Ані Лорак: Мурат Налчаджиоглу одружився на новій коханій і передав «привіт» окупантам

Потап і Настя Каменських
Наступний матеріал

Потап після тривалої паузи побачився з дружиною Настею Каменських

Новини партнерів