Olympic Dreams: як юні спортсмени з Ірпеня, Бучі, Гостомеля та інших міст тренуються на Кіпрі

Olympic Dreams
Меценати проєкту Olympic Dreams продовжили перебування юних спортсменів з постраждалих регіонів України на Кіпрі
.

Меценати проєкту міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams відвідали юних футболістів з постраждалих регіонів України, які зараз перебувають на Кіпрі, та продовжили їхній період тренувань до проведення фіналу Кубка Кіпру з футболу. Він відбудеться 24 травня на столичному стадіоні в Нікосії між командами AEL Limassol та Омонія.

Для дітей з Ірпеня, Бучі, Гостомеля та інших постраждалих міст України потрапити на фінал – це справжній подарунок, як і сама можливість тренуватися у безпечних комфортних умовах, створених організаторами та партнерами проєкту.

Українські футболісти 2009 р.н. (19 хлопців) та 2010 р.н. (13 хлопців та 7 дівчат) зараз тренуються на Кіпрі, перебуваючи там в рамках флагманського проєкту Olympic Dreams від Благодійного фонду "Майбутнє — дітям". Разом із ними тренуються команди легкоатлетів, дзюдоїстів, тхеквондистів, фехтувальників та гімнастів з різних міст України.

Ініціатор проєкту Olympic Dreams Анатолій Бойко

“Ви – наша гордість, ви – наше майбутнє! – звернувся до юних спортсменів ініціатор проєкту Olympic Dreams, меценат БФ "Майбутнє — дітям" Анатолій Бойко. – Заради вас, ваших майбутніх перемог зараз прикладаються великі зусилля. Бажаю вам, щоб кожного разу, коли ви виходите на поле, стадіон, вашою головною метою було – виграти та підняти прапор України!” 

Нещодавно юні спортсмени спостерігали перебіг подій матчу півфіналу Кубка Кіпру з футболу безпосередньо з президентської ложі стадіону. Таку можливість їм надала адміністрація футбольного клубу AEL Limassol в рамках підтримки проєкту фондом KEPAKY Andreas Sofocleous.

“Наш фонд вже вдруге поспіль приймає українських дітей на Кіпрі, забезпечуючи їм умови для тренування та проведення змагань, – зазначив засновник Фонду Kepaky Андреас Софоклеус. – В наших планах – продовження та масштабування цієї підтримки у майбутньому”.

Нагадаємо, проєкт міжнародних спортивних таборів Olympic Dreams було започатковано навесні 2022 року за підтримки НОК Київської області, Посольства України в Грецькій Республіці та Республіці Кіпр, українських та міжнародних партнерів та меценатів. Головна мета проєкту – підтримка олімпійського резерву країни.

Нинішній кемп – вже четвертий у рамках проєкту, і другий на Кіпрі. Він також є найбільшим за представництвом видів спорту та кількістю дітей. Всього на гостинному острові за 3 зміни проведуть тренування близько 200 українських спортсменів.

Читайте також

Новий курс «Жінка самодостатня» від Даші Башкевич: чим він цікавий

Новий курс «Жінка самодостатня» від Даші Башкевич: чим він цікавий

Україна в Каннах: в межах кінофестивалю відбувся благодійний вечір української культури

Україна в Каннах: в межах кінофестивалю відбувся благодійний вечір української культури

Новий курс «Жінка самодостатня» від Даші Башкевич: чим він цікавий
Попередній матеріал

Новий курс «Жінка самодостатня» від Даші Башкевич: чим він цікавий

Даша Астаф’єва
Наступний матеріал

Несподівано: Даша Астаф’єва поділилася лайфхаком, як побороти поганий настрій

Новини партнерів