Imagine Dragons випустили кліп, знятий в Україні

Imagine Dragons випустили кліп, знятий в Україні
Гурт Imagine Dragons випустив короткометражний фільм на пісню Crushed для підтримки збору коштів через UNITED24.

Американський гурт Imagine Dragons презентував короткометражний фільм на композицію Crushed, що був знятий в Україні. Його режисером став Тай Арнольд, автор найпопулярніших відеокліпів гурту. Мета релізу цього фільму — підтримати напрям «Відбудова України» фандрейзингової платформи UNITED24.

Фільм Тая Арнольда розповідає реальну історію 14-річного хлопчика на ім’я Сашко. Його рідне село Новогригорівка Миколаївської області було окуповане росіянами протягом п’яти місяців, допоки його не звільнили українські військові. Сашко вижив завдяки тому, що переховувася у бомбосховищі. Попри те, що бойові дії поблизу села припинились, будинок та школа хлопчика досі у руїнах. Кліп детально зображує історію наполегливості хлопчика. Відео завершується кадром зі словами: «Сашко та його родина сподіваються відновити свій дім. Як і багато інших. Вони все ще тут».

Короткометражна стрічка є присвятою мужності українського народу та закликом до світу про допомогу.

«Історія Сашка розриває серце, як і тисячі подібних історій людей, що відчайдушно потребують допомоги. Навіть сьогодні сім’я Сашка живе без електропостачання та не може користуватись жодними іншими комунальними послугами. Ми сподіваємося, що люди скористаються можливістю зробити внесок через UNITED24 та поділяться інформацією задля відбудови України», — прокоментував Ден Рейнольдс, фронтмен гурту Imagine Dragons.

«Я провів минулу зиму в Україні, доставляв продукти людям, які цього потребували. Багато з них все ще перебували під артилерійськими обстрілами або були нещодавно звільнені від окупації. Я постійно спілкувався з учасниками гурту на тему побаченого, і вони швидко запропонували зняти відеокліп, який би відображав емоції простих українців, що страждають від війни. Мені дуже сподобалась ця ідея, — розповідає Тай Арнольд. — Imagine Dragons дуже активно допомагають Україні, і я побачив у цьому можливість показати людям, як ця війна впливає на життя. Під час подорожей я зустрів Сашка, який пережив місяці обстрілів. Нещодавно він повернувся до рідного села і побачив, що воно повністю зруйноване. Це відео частково показує те, що пережив Сашко і що продовжують переживати тисячі інших українців щодня».

Зробити пожертву на відбудову України через UNITED24 можна тут.

Читайте також

Історичний момент! Боно та Едж з U2 вийшли на сцену під час концерту гурту Антитіла в Лондоні

Історичний момент! Боно та Едж з U2 вийшли на сцену під час концерту гурту Антитіла в Лондоні

Актор Орландо Блум побував в Україні

Актор Орландо Блум побував в Україні

Love Again 2023
Попередній матеріал

Пріянка Чопра і Селіон Діон у романтичному фільмі «Знову любов». Прем’єрний показ

Слава Камінська
Наступний матеріал

Слава Камінська втретє виходить заміж: «Я сказала "так"»

Новини партнерів