Літо, Ялта: «Антитіла» оголосили концерт в українському Криму

Антитіла
«Антитіла» анонсували стадіонний концерт в Ялті.

Артисти відкрили передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті, яке має відбутися 23 серпня 2024 року, на стадіоні «Авангард».

Гурт «Антитіла» дає концерт на стадіоні

«Антитіла. Ялта. Літо 2024! Так, вам не здалося. «Антитіла» оголошують концерт у Криму. В українському Криму. Ми відкриваємо передпродаж на перше велике стадіонне шоу в Ялті. 23 серпня 2024 року, стадіон «Авангард».

З першого дня російського вторгнення, взявши до рук зброю і перебуваючи на передовій, ми жодної секунди не сумнівалися у перемозі України. Ми завжди знали: настане день – і ЗСУ повернуть контроль над кримськими степами, Аюдагом, мисом Фіолент, Генуезькою фортецею та Ластівчиним гніздом. І ми обов‘язково усі приїдемо туди з нашими коханими, дітьми та друзями. «Антитіла» впевнені, що влітку 2024 року ми всі зможемо зібратися у звільненій від російських окупантів українській Ялті і прикрасити жовто-блакиттю, сучасною українською музикою усе південне узбережжя Криму. Ми зіграємо наші найкращі пісні, які українці люблять і знають, і разом святкуватимемо українську Перемогу!» – йдеться в анонсі.

«Антитіла» оголосили концерт в українському Криму

Читайте також

Росте майбутня зірка: Alyosha показала дворічну доньку від Тараса Тополі

Росте майбутня зірка: Alyosha показала дворічну доньку від Тараса Тополі

«Будуть трястись руки — ти не врятуєш»: Тарас Тополя розповів про життя на війні

«Будуть трястись руки — ти не врятуєш»: Тарас Тополя розповів про життя на війні

Нещодавно «Антитіла» завершили європейську частину свого закордонного туру. Одразу після повернення артисти закупили 500 турнікетів для 130 батальйону ТРО, які відправилися на бойове завдання на передову.

Фото: пресслужба

Оксана Білозір
Попередній матеріал

Оксана Білозір розлучилася з другом Олега Винника після 33 років шлюбу

Тіна Кароль
Наступний матеріал

Гарячі обійми з чоловіком та англійська мова: Тіна Кароль зняла відео в Лос-Анджелесі

Новини партнерів