Відомо, хто з українських зірок вестиме Євробачення-2023 у Ліверпулі

Євробачення-2023
Оголошено ведучих та коментаторів Євробачення-2023 у Ліверпулі.

Організатори Євробачення-2023 оголосили ведучих та коментаторів цьогорічного шоу. Ними стали українці Юлія Саніна і Тімур Мірошниченко, а також британці Ханна Веддінгхем, Аліша Діксон, Грем Нортон, Мел Ґедройць, Райлан, Скотт Міллз, Сем Квек та Клер Суїні.

Фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна стане однією з чотирьох ведучих гранд-фіналу Євробачення-2023, що відбудеться на арені Liverpool 13 травня. Разом з легендою Євробачення у Великій Британії Гремом Нортоном, всесвітньо відомою британською актрисою та виконавицею Ханною Веддінгхем та зірковою телеведучою, співачкою Алішею Діксон вони проведуть у багатьох аспектах унікальний 67-й Пісенний конкурс Євробачення-2023 перед 160-мільйонною аудиторією з усього світу.

Юлія Саніна — одна з «тріо музичних суперзірок», які вестимуть також півфінали Євробачення-2023. Українська співачка доєднається до британок Ханни Веддінгхем та Аліші Діксон, і разом вони вестимуть два півфінали конкурсу, 9 та 11 травня.

«Для мене велика честь вести Євробачення-2023. Цього року ми станемо свідками унікального шоу, яке Україна розділить із Британією. Мені водночас бентежно і радісно бути частиною Євробачення цьогоріч. Я впевнена, що, навіть під час війни ми продемонструємо свою прекрасну культуру на найвищому рівні», — поділилася Юлія Саніна.

Читайте також

Євробачення-2023 представило цьогорічний слоган і логотип

Євробачення-2023 представило цьогорічний слоган і логотип

Топ-5 романтичних пісень Євробачення від Тімура Мірошниченка на День святого Валентина

Топ-5 романтичних пісень Євробачення від Тімура Мірошниченка на День святого Валентина

Незмінний ведучий Нацвідборів Євробачення та коментатор конкурсу Євробачення в Україні Тімур Мірошниченко стане кореспондентом цьогорічного шоу в Ліверпулі. Він з'являтиметься у відеовставках під час прямих ефірів, а також мовитиме прямо з епіцентру подій, української коментаторської кабіни на арені Liverpool.

«Я вже майже двадцять років є частиною української родини Євробачення, і це завжди незвичайно особлива подія, яка усіх нас об’єднує музикою. Я радий бути коментаторським голосом України з Ліверпуля, знайомити нових та існуючих шанувальників Євробачення з усіма подіями прямо з Арени та, безсумнівно, деякими ексклюзивами із залаштунків!», — розповідає Тімур Мірошниченко.

На додачу, Тімур Мірошниченко разом зі своїм ліверпульським колегою Семом Квеком стануть ведучими прямої трансляції урочистої Церемонії відкриття Євробачення-2023 на офіційному ютуб-каналі пісенного конкурсу.

Британськими коментаторами фіналу Євробачення-2023 в Ліверпулі по черзі будуть «Містер Євробачення» Грем Нортон, а також акторка й комікеса Мел Ґедройць. В той час як коментаторами перших в історії прямих трансляцій півфіналів конкурсу Євробачення на BBC One та BBC iPlayer стануть радіодіджеї Скотт Міллз і Райлан. Трансляцію на BBC Radio Merseyside вестиме спеціальна команда коментаторів, включно з Клер Суїні.

Раніше стало відомо, хто став режисером від України на Євробаченні-2023.

Представником України на конкурсі Євробачення-2023 є гурт TVORCHI.

Читайте також

Як українські зірки відреагували на приїзд Байдена до Києва

Як українські зірки відреагували на приїзд Байдена до Києва

Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

Східний гороскоп на 2023 рік для всіх знаків зодіаку

Джерело: Суспільне Мовлення

Саша Мудра
Попередній матеріал

Зірка Холостяка Саша Мудра розповіла, скільки коштує її квартира на Мангеттені і хто за неї платить

Полякова відвідала поранених військових ЗСУ
Наступний матеріал

«Як зупинити сльози, дивлячись на ці фото»: Оля Полякова відвідала поранених військових ЗСУ

Новини партнерів