Даша Астафʼєва зробила відверте зізнання: «Я зустріла кохання свого життя»

Даша Астафʼєва
Даша Астафʼєва стала гостею нового випуску програми “Тихий вечір з Оленою Кравець” на телеканалі “Дом”. У відвертій розмові артистка розповіла, як зустріла коханого чоловіка під час війни.

У переддень Дня закоханих Олена Кравець зауважила, що Даша виглядає щасливою. У відповідь одна з найкрасивіших жінок країни зізналась, що її серце зайняте. У важкий час зірка зустріла кохання.

“Мабуть, у мене є така риса, що все не так, як у людей. Під час війни всі розлучаються, а я навпаки — зустріла кохання свого життя і дуже радію цьому! Це зараз єдине, що мене рятує — близькі і родина”, — коментує Даша Астафʼєва.

Даша Астафʼєва

Даша Астафʼєва навіть трохи описала свого коханого чоловіка. За її словами, він має зелені очі та високий зріст. А ось імʼя свого обранця співачка залишила в таємниці, натомість розповіла, що для неї “кохання у 2023 році”.

“Це продовжувати і не зупинятися! Саме моя кохана людина надає мені сил і віри у те, що все далі має сенс. Чесно кажучи, коли почалося повномасштабне вторгнення, ми були не разом, і я прощалася кожного дня. А він — єдина людина, яка не знала, що нас чекає, але змушувала мене продовжувати спускатися до бомбосховища, жити, піклуватися про себе та близьких. Навіть зараз він мене постійно мотивує. Тому кохання для мене —це продовження і сенс”, — розповіла гостя Олени Кравець.

Минулого року Даша Астафʼєва розійшлася з бойфрендом, у стосунках з яким довгий час не могла завагітніти

Читайте також

Даша Астаф’єва після розриву з нареченим розповіла про стосунки з Дурнєвим

Даша Астаф’єва після розриву з нареченим розповіла про стосунки з Дурнєвим

Даша Астаф'єва розповіла, який спосіб життя необхідно вести задля збереження молодості

Даша Астаф'єва розповіла, який спосіб життя необхідно вести задля збереження молодості

Даша Астафʼєва та Олена Кравець

Також Даша Астафʼєва зіграла з ведучим «Тихого вечора» Юрієм Карагодіним у гру “Драбина сексуальності”, де обрала «найгарячіших» українських чоловіків. На першій сходинці, прогнозовано, опинився головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Наталія Могилевська
Попередній матеріал

У День святого Валентина Наталія Могилевська зізналася, як звати її коханого чоловіка

Ані Лорак
Наступний матеріал

Ані Лорак зненацька повідомила про нові стосунки: «Моє кохання»

Новини партнерів