Від тих, хто пішов — тим, хто залишився: автори хіта «Окупанту» MBreeze презентували новий сингл

MBreeze
Нова пісня «В пам’яті» промовляє до слухача від імені людини, що пішла з життя. Саме її гурт MBreeze подавав на нацвідбір на Євробачення в цьому році.

«Життя на землі має свій початок і кінець. І як важко іноді нам відпускати своїх рідних людей, які вже не з нами. Ця пісня — нагадування про те, що ті, за ким ми так сумуємо, завжди поруч з нами. І вони живі, допоки жива пам'ять про них в наших серцях», — коментує Олександр, фронтмен гурту MBreeze.

Тільки за офіційними даними ООН за перші півроку повномасштабної війни в України загинуло більше 7 тисяч цивільних. Реальні цифри навіть страшно уявити.

«Наша творчість від початку війни і до сьогодні переживає постійну сенсову трансформацію від веселих і сатиричних пісень до сумних і глибоких. Я вважаю, що головна мета музики — це торкатися душі людини та допомагати проживати емоції, і мені здається, що ця пісня потрібна і актуальна сьогодні для багатьох українців», — каже Ілля, учасник MBreeze.

Спочатку пісня була написана англійською мовою для участі в Національному відборі на Євробачення, але вона не пройшла у відбір, тому музиканти вирішили перекласти українською.

Читайте також

«Ви клялись точно вижити»: «Без Обмежень» випустили чуттєву пісню для захисників

«Ви клялись точно вижити»: «Без Обмежень» випустили чуттєву пісню для захисників

Емоційна і гаряча: Надя Дорофєєва у кліпі на нову пісню, написану разом з Мішею Кацуріним

Емоційна і гаряча: Надя Дорофєєва у кліпі на нову пісню, написану разом з Мішею Кацуріним

Requitir і Nastya Lisa
Попередній матеріал

«Бардаш — продажна шкура і справжнє зло»: Nastya Lisa про експродюсера та спільний трек з Requitir

The Hardkiss
Наступний матеріал

The Hardkiss випустили кліп на пісню «Маяк» — історію про надію та боротьбу

Новини партнерів