Новорічний муд: KAZKA випустила альбом хітів та різдвяних саундтреків

KAZKA
Гурт KAZKA представив благодійний альбом обраних хітів та різдвяних саундтреків «Свята».

Напередодні зимових свят гурт KAZKA зробив подарунок всім слухачам — презентував альбом найкращих пісень за 5 років з моменту створення, аби підтримати українців та створити різдвяний настрій навіть у такий непростий 2022 рік. Окрім улюблених треків, до збірки увійшли чотири нові версії головних хітів, серед яких — три акустичних у супроводі талановитого українського піаніста Євгена Хмари.

Читайте також

Маша Єфросиніна розповіла про свій заробіток під час війни

Маша Єфросиніна розповіла про свій заробіток під час війни

«Нова краля»: Монро повідомила, що Володимир Остапчук більше не самотній

«Нова краля»: Монро повідомила, що Володимир Остапчук більше не самотній

Разом з альбомом «Свята» команда KAZKA запустила збір для діток з різних дитячих будинків Харкова, які сьогодні облаштовуються в безпечнішому регіоні України. Мета збору — 150 000 грн. Всі кошти з монетизації будуть також перераховані на благодійну ініціативу. 

KAZKA

«Для нас цей альбом — можливість створити новорічний муд, адже кожен з нас заслуговує на свято, попри всі обставини, що спіткали Україну в цей надскладний рік. Це шанс подякувати всім вам за ці неймовірні 5 років разом та підбити підсумки, тому кожен трек у збірці — особливий та незамінний у творчості гурту KAZKA.

Та, головне, завдяки релізу платівки, ми мріємо допомогти облаштувати умови для життя діток з дитячих будинків Харкова на новому місці та створити для них маленьку зимову казку. Кожен з нас може відчути себе Таємним Миколайчиком та приєднатись до збору. Дива трапляються, потрібно лише вірити та діяти!», — розповідають учасники KAZKA.

KAZKA

Фото: пресслужба

Актор фільму «Заповіт» Сергій Хорольський
Попередній матеріал

Актор фільму «Заповіт» Сергій Хорольський розповів, чому люди люблять дивитися трилери і жахи

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Наступний матеріал

Лілія Ребрик зворушила привітанням чоловікові зі «сталевою» річницею весілля

Новини партнерів