Учасниця Дитячого Євробачення-2022 Злата Дзюнька зізналася, хто з зірок навчив її співати

Злата Дзюнька
Представниця України на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2022 Злата Дзюнька має зіркову наставницю.

14-річна Злата Дзюнька з піснею «Незламна» цьогоріч представляє Україну на конкурсі Дитяче Євробачення в Єревані. Дівчина родом з містечка Рава-Руська, що за два кроки від кордону з Польщею. Відтоді, як дівчинка вперше в шість років вийшла на сцену, вона знала, що музика — це її покликання. Злата закінчила музичну школу, брала участь у фестивалях в Україні та за кордоном.

З початком карантину через COVID у 2020 році Злата почала віддалено займатися зі співачкою та авторкою пісень ILLARIA. Їхня дружба, наставництво та мистецьке партнерство продовжували розвиватися й зростати, і коли Злата спрямувала свої думки та почуття про війну у поезію й тексти, то народилася пісня «Незламна».

«Я поділилася зі своєю вчителькою з вокалу ILLARIA своїми почуттями, думками та емоціями, і ми написали текст і музику до пісні “Незламна”. Моя пісня — з одного боку, це молитва, звернення до Бога про все те горе, яке принесла в мій край війна. Але також це присвята всім українцям, що не зламалися, незважаючи на всі випробування. Мій народ сильний і вільний, я така ж. Я сподіваюся, що моя пісня може підняти моральний дух українців, дає силу підтримувати одне одного, і дуже чекаю, щоб в Україні знову був мир. Для мене дуже важливо донести меседж моєї пісні, і я вірю, що його почують», — ділиться Злата Дзюнька.

Дитячий пісенний конкурс Євробачення відбудеться цієї неділі, 11 грудня, о 17:00. Трансляцію покаже телеканал Суспільне Культура, на фейсбук-сторінках Євробачення Україна та Суспільного Мовлення, а також на сайті Дитяче Євробачення.

У п’ятницю, 9 грудня, з 21:00 відкривається голосування онлайн через JESC.TV. Перед початком шоу в неділю, 11 грудня, о 16:59 голосування тимчасово припиняється. Згодом, коли всі учасники виконають свої пісні, голосування відкриється ще приблизно на 15 хвилин. Українці можуть голосувати за учасницю з України — Злату Дзюньку, яка виступить під номером 16.

Фото: Суспільне

Оля Полякова
Попередній матеріал

Оля Полякова вшанувала пам’ять загиблих грузинів на 6 ефірі грузинських «Танців з зірками»

Камалія
Наступний матеріал

Камалія показала, як виглядає у військовій формі ЗСУ

Новини партнерів