В останній день осені Laura Marti презентувала ліричну пісню «Дощ»

Laura Marti
Скільки б війна не приносила горя, звичайні всі люди дуже потребують краси, ніжності, доброго смутку і любові. Саме таку пісню під назвою "Дощ" Laura Marti випускає в останній день осені.

"Дощ" — друга пісня нового альбому Лаури Марті "Незалежна", вихід якого плануєтся на початку 2023 року.

Альбом "Незалежна" Лаура закінчила в ніч на 24 лютого. На кінець березня був запланований реліз альбому і  сольний концерт Лаури в одному зі столичних клубів. З піснею "Незалежна" Лаура Марті брала участь у Нацвідборі на Євробачення 2022 року. Але війна зруйнувала всі творчі плани. Під час війни Лаура виїхала до Європи з благодійними концертами для України. Зараз вона перебуває в Кельні, записала два нових джазових альбома і пише нову музику, дає концерти в різних містах Європи та веде волонтерську діяльність. 

Читайте також

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Попри блекаут: Viva! зібрала друзів на благодійному вечорі в Києві

Макс Єжов — про війну, втрату роботи, грузинські «Танці з зірками» та стосунки з Олею Поляковою

Макс Єжов — про війну, втрату роботи, грузинські «Танці з зірками» та стосунки з Олею Поляковою

Пісня "Дощ" надзвичайно лірична і ніжна. Вона дещо відрізняється від загальної стилістики нового альбому. Над аранжуванням Лаура працювала з відомою джазовою піаністкою і композитором Наталією Лебедєвою. Оркестровку для пісні зробив відомий український саундпродюсер, аранжувальник і композитор Юрій Шепета. Мастеринг і зведення робив постійний саундпродюсер Лаури В'ячеслав Шевченко, з яким зроблено альбоми Shine, "Все буде добре" та інші.

"Пісня "Дощ" для мене - розмова з самою собою або найкращим другом, який нічого не коментує, а просто уважно слухає. Іноді нам буває так важко, що єдина людина, з якою ми можемо говорити відверто - це лише ми самі. Ці 9 місяців війни ми відчули стільки різної болі, що розмова буде довгою", - розповіла Лаура Марті.

Кліп на пісню знято у двох локаціях - кадри з дощовими вулицями Києва перебиваються дуже незвичайними підводними зйомками Лаури в басейні.

Кліп знято талановитою українською режисеркою Анастасією Ковальчук.

Лада та Максим
Попередній матеріал

Перший поцілунок стався в парку «Наталка»: історія подружньої пари під час війни

Kalush Orchestra
Наступний матеріал

Гурт Kalush Orchestra закликав українців зупинити прослуховування російських артистів

Новини партнерів