«Привіт із минулого»: Mari Cheba презентувала відео про мирне життя

Mari Cheba
Українська співачка Mari Cheba презентувала новий кліп на пісню «Музика не для тебе». Реліз відео планувався на весну цього року, проте через початок повномасштабної війни глядачі його досі не побачили.

Утім, співачка вважає нинішню прем’єру кліпа ще доречнішою, адже у ньому показане безтурботне, спокійне життя, якого українцям зараз не вистачає, але до якого ми всі обов’язково повернемось після перемоги.

«Цей кліп — наче привіт із минулого, довоєнного життя, — каже Mari Cheba. — Для мене важливо показати його саме зараз — нагадати про наше мирне життя і запевнити всіх, що воно до нас точно повернеться. Що ми й далі будемо такими світлими, безтурботними і усміхненими».

Mari Cheba

Режисером і оператором кліпу став чоловік співачки Андрій Корень, який зараз служить в ЗСУ. У відео знялись музиканти, з якими на той момент працювала Mari Cheba — Андрій «Муха» Самойло та Айола Самерекун. Саунд-продюсер пісні — Юрій Хусточка.

«Звісно, з часу зйомок кліпу все змінилось — і наш світ, і наша країна, і ми самі, — говорить співачка. — Айола виїхав з України до своєї рідної країни. Андрій “Муха” Самойло займається благодійними концертами. Юрій Хусточка допомагає українцям виїжджати в Європу та привозить із Франції гуманітарну допомогу. Я даю благодійні концерти і допомагаю зі зборами своїм друзям військовим. І всім нам зараз, як ніколи, потрібне світло. І його нам усім дарує музика — це я точно знаю».

Також співачка зараз працює над новим альбомом, який планує презентувати на початку наступного року.

Павло і Марина
Попередній матеріал

Вирішили одружитися в коридорі під час повітряної тривоги: неймовірна історія кохання українців

Лілія Ребрик
Наступний матеріал

Лілія Ребрик зізналась, як поборола депресивний стан

Новини партнерів