«Горілку наливали замість води»: Злата Огнєвіч розповіла, як її розіграли

Злата Огнєвіч
За лаштунками Improv Live Show, яке щонеділі виходить на YouTube Нового каналу, співачка поділилася кумедними ситуаціями, які їй влаштовували колеги.

Більшість концертів українських зірок зараз благодійні. Артисти збирають гроші на допомогу ЗСУ чи людям, які постраждали від війни. Та «у минулому житті» на концертах знаходили місце розіграшам. За лаштунками проекту Improv Live Show свої кумедні історії згадала співачка Злата Огнєвіч.

«Колись давно, після завершення першого всеукраїнського туру, в мене був «зелений концерт» у Чернівцях, – розповідає артистка. – На сцену замість балету вийшла танцювати вся моя команда. Я була шокована! До того ж вони вдягнули на себе вінки, квіти в павутинні і таке інше. Тобто все, що знайшли в костюмерній Оперного театру у Чернівцях. Ще один жарт: в залі звучала одна пісня, а в мене в stage-моніторах (колонки, які ставлять спеціально для артистів для «чистоти» звуку – прим. ред.) грав зовсім інший акомпанемент. І я не могла зрозуміти, що відбувається. Ще було, що горілку наливали замість води. А я горілку не люблю. П’ю лише вино і смачні коктейлі».

Читайте також

Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Нова пара? Євген Клопотенко розповів про особисте життя і стосунки зі Златою Огнєвіч

Злата Огнєвіч обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять

Злата Огнєвіч обурилася, що на благодійних заходах артистам не платять

Злата Огнєвіч зізнається, що глобальних розіграшів, окрім «зелених концертів», у неї ніколи не було.

«Максимум, що я робила, це за часів життя в гуртожитку сипала з дівчатами сіль у чайник хлопцю, який подобався одній з нас. А ще мазали ручки зубною пастою, яйце під дверима розбивали. Ну, різні такі безневинні витівки», – пригадує зірка.

Злата Огнєвіч

Фото: пресслужба

Дженніфер Еністон
Попередній матеріал

Дженніфер Еністон вперше розповіла про невдалі спроби завагітніти

MONATIK
Наступний матеріал

MONATIK оголосив суму, яку виділив для України

Новини партнерів