Вимкни телефон: новий іронічний трек TVORCHI про життя в реальності

TVORCHI
Щось з минулого: TVORCHI презентували іронічний трек про телефонну залежність — не від новинних пабліків, а від красивого життя у соцмережах.

«Вимкни телефон» — таку назву має новий трек артистів, який вже встиг «залетіти» у TikTok. У ньому гітарні ритми та легкий фанк у поєднанні з хаусом, а ще — тепла ностальгія за такими тривіальними, буденними клопотами з колишнього життя, які зараз повністю витіснили нові реалії.

«Це історія хлопця, який на побаченні з дівчиною готовий дістати їй зірку з неба, а вона гортає стрічку в Instagram, не помічаючи його почуттів. В Instagram завжди красива картинка, але в пісні ми закликаємо — вимкни телефон і живи реальним життям, а не цифровим. Зараз це особливо актуально ще й для того, щоб зберегти свої нерви», — розповідають TVORCHI.

Читайте також

Інсайдер: Володимир Остапчук розлучився з Христиною Горняк

Інсайдер: Володимир Остапчук розлучився з Христиною Горняк

Тіна Кароль розповіла, чим харчується, щоб бути худою і зберегти молодість

Тіна Кароль розповіла, чим харчується, щоб бути худою і зберегти молодість

Вперше трек «Вимкни телефон» наживо TVORCHI виконали незадовго до офіційного релізу — на своєму благодійному сольному шоу ROAD у Львові. Вже з перших рядків повний зал глядачів співав нову пісню разом з артистами, а соцмережі гурту переповнились коментарями з проханням скоріше його випустити.

«Не псуй момент, благаю! Вимкни телефон», — співають TVORCHI у новій пісні та пропонують слухачам відкласти гаджети хоча б на хвилину та знайти щось хороше у сьогоднішньому дні.

Фото: пресслужба

Джамала
Попередній матеріал

Джамала представила новий мініальбом «Поклик» і анонсувала лайв у музеї

Nora Polinnia
Наступний матеріал

Така схожа на батьків! 17-річна донька Юрія Нікітіна та Ольги Горбачової випустила дебютний кліп

Новини партнерів