«Стало рятівним жилетом»: телеведуча Юлія Зорій розповіла, як нове захоплення рятує її у війну

Юлія Зорій
Ведуча програми «Ранок у великому місті» на ICTV Юлія Зорій озвучила роль у голлівудському фільмі «Мій домашній крокодил». Для телеведучої це був дебют у дубляжі фільмів, як і для Тараса Тополі, що також приєднався до озвучування цієї сімейної комедії.

Юлія давно мріяла спробувати себе у дубляжі і навіть закінчила спеціальні курси. Та про те, що реалізувати давню мрію вдасться під час війни, стало неочікуваністю для зірки.

«Чи думала я, що саме у цей час піду вчитися дубляжу? Ні. Що ця моя мрія здійсниться саме за таких умов? Звичайно, ні. Але нам важливо не відволікатися від своїх бажань і мрій. Навіть зараз. Коли страшно і незрозуміло. Коли потопаєш в жахливих новинах, але продовжуєш жити, допомагати і не втрачати віри», – розповіла Юлія.

Виявляється, така робота стала для зірки антидепресантом. Озвучування фільму було складним завданням, проте воно допомогло відволіктися від жахів війни.  

«Це була дуже давня мрія, а в момент реалізації стала рятівним желетом», – написала зірка в Інстаграм і показала фото з озвучування. А ще додала, що робота над дубляжем – все ж складне заняття: «Я так відволікалась, це давало мені сили і я могла перезавантажуватися. Бо насправді це був новий цікавий для мене досвід, хоч і складний. Зізнаюся, думала, це буде для мене набагато все простіше».

Юлія Зорій

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя озвучив крокодила Ліла – екзотичного мешканця будинку, який ділитиме один дах з родиною Прімм. Голосом українського виконавця співатиме крокодил у кінотеатрах України. Виходить стрічка у кінопрокат 27 жовтня.

Читайте також

Кішка міністра оборони – як придане: дружина Резнікова Юлія Зорій розповіла про домашню улюбленицю

Кішка міністра оборони – як придане: дружина Резнікова Юлія Зорій розповіла про домашню улюбленицю

Тарас Тополя прокоментував вихід гурту Антитіла з передової і розповів про нову творчу роботу в кіно

Тарас Тополя прокоментував вихід гурту Антитіла з передової і розповів про нову творчу роботу в кіно

  • Про що фільм? Крокодил на ім’я Ліл живе в Нью-Йорку, обожнює співати і намагається жити серед людей. Згодом Ліл зустрічає родину місіс Прімм, яка щойно оселилися в його будинку і зовсім не очікувала такого сусідства. Так починається нова мандрівка, сповнена пригод, гумору, незабутніх хітів та справжньої дружби.

Фото: пресслужба

Олена Зеленська
Попередній матеріал

Олена Зеленська дала інтерв'ю Bild: про що розповіла перша леді

Надя Дорофєєва
Наступний матеріал

Надя Дорофєєва вперше показала скромну квартиру, де живе з Мішею Кацуріним

Новини партнерів