Українська модель Alya Korsak — про стосунки з американською зіркою Кемероном Далласом і життя в США

Alya Korsak
Популярна модель і блогерка з України Alya Korsak поділилася історією знайомства з Кемероном Далласом — американською інтернет-знаменитістю, чия аудиторія в соцмережах складає понад 30 мільйонів фоловерів.

У своєму Інстаграм Alya Korsak показує повсякденне життя, ділиться з аудиторією стильними фотографіями з подорожей та зйомок, демонструє закулісся роботи моделі, публікує милі фотографії домашнього улюбленця і розповідає про важливі особисті події.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᴀʟʏᴀ ᴋᴏʀsᴀᴋ (@alya_korsak)

Ми поспілкувалися з нею про життя і кар’єру в Америці, а також не оминули нагоди запитати про Кемерона Далласа: що ж їх поєднує?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ᴀʟʏᴀ ᴋᴏʀsᴀᴋ (@alya_korsak)

  • Перший спогад про життя в США

Уперше на довгий час я потрапила до США, коли вступила до університету в Нью-Йорку (NYU) на юридичний факультет. Я не особливо горіла бажанням вступати на юрфак, вчитися там було складно. Пам'ятаю ті часи, коли перед іспитом за два дні я говорила всім друзям і сім'ї не розмовляти зі мною ці дві доби — сідала і зазубрювала весь предмет, йшла на іспит і боялася, що якщо мені хтось скаже «привіт», то вся система дасть збій (сміється). Іспит складала зазвичай найшвидше за всіх. І коли виходила з кабінету, відчуття було приблизно таке: оперативна пам'ять очищена.

Alya Korsak

Що було складного в Америці? У кожному штаті різні закони. В одному, наприклад, смертна кара, в іншому — немає. За несплату податків — 15 років в'язниці. Якщо поїдете до Штатів — майте це на увазі (посміхається). Там якщо слово не так скажеш — на тебе до суду можуть подати. Не те, що за податки.

  • Найяскравіше враження від Америки

Найбільше мене вразив менталітет. Мені подобається нація. Американці дуже привітні та доброзичливі. Але краще жити подалі від Бронкса (сміється).

  • Модельна кар’єра Alya Korsak і допомога українцям

Кар'єра моделі у мене почалася в Штатах. Американці люблять зовнішність мого типажу і він там більш затребуваний. Наразі продовжую розвивати модельну кар'єру в США, але через війну застрягла в Україні. Виїжджала до Європи, однак там я не почуваюся як удома. Дуже гарно, але не те…

Alya Korsak

Допомагаю Україні, як усі: десь скину пожертвування, десь репост зроблю. У своєму Інстаграмі в історіях пишу про те, щоб люди перестали ворогувати між собою, і так війни вистачає. Одні розуміють, інші — ні.

  • Про знайомство і стосунки з Кемероном Далласом

Ми познайомилися два роки тому на зйомці, де обоє були моделями. Він підійшов до мене після роботи, ми розговорилися. Кемерон тоді випустив свій перший альбом (спершу він був блогером та актором, а в ролі співака, який випустив сольний альбом, це був його перший досвід). Ми просто розмовляли про життя і так потоваришували. Якось мені написав хтось із підписників, що думав, мовляв, Даллас — це мій чоловік (сміється). У нас хороші стосунки, ми маємо спільні інтереси. Він класний хлопець!

Кемерон Даллас

  • Розмірковування про перемогу

Що я зроблю після нашої перемоги? Те саме, що й роблю зараз — житиму повним життям. Таким, яким можу. Для багатьох зараз час зупинився 24 лютого, життя сіло на зупинку і подивилося кожному з нас просто в вічі. У цей момент всі захотіли одного — жити, і це «жити» вже сприймали зовсім інакше. Це той момент, коли ти розумієш: «я в п'ятницю не пішов з друзями в бар, бо мені було ліньки». А зараз уже не сходиш, бо чи друзів немає — поїхали, чи вони виявилися зовсім не друзями, чи тому, що цих людей більше немає…

Будь ласка, я хочу, аби ви прислухалися до мене. Зараз ми вимушено потрапили в ситуацію, де нам терміново потрібно ухвалювати рішення, прямо на цій зупинці нам треба сісти у той автобус та їхати далі. Час іде. Нам треба жити. Отже, друзі, знайдіть своє місце в цій війні, я вас прошу, не сидіть на цій зупинці — живіть. Робіть те, про що завжди мріяли, реалізуйте цілі, не сидіть склавши руки, намагайтеся зробити ваше життя кращим і яскравішим. Адже незрозуміло, коли взагалі все закінчиться… Наше життя… Розумієте…

Ловіть якнайбільше яскравих моментів. Подорожуйте. Якщо у вас немає можливості виїхати за кордон — купіть квиток до сусіднього міста, подивіться там визначні пам'ятки, це не дорого. Не потрібно шикувати та жити в готелях. Відкрийте карту місцевості, подивіться, що є, підіть погуляйте, приділіть собі час. Адже сенс життя складається із спогадів і позитивних емоцій. Це все, що ми можемо забрати з собою. Ми не заберемо ні досвід, ні гроші, ні дітей, а лише емоції та спогади.

Мені дуже не хочеться, щоб у нас з'явилося покоління людей, котрі у 60 років були глибоко нещасні, бо просто не встигли пожити — спочатку корона, потім війна. Будь ласка, знайдіть своє місце в цій війні та намагайтеся зробити себе щасливими. Не воюйте проти інших українців. Усім зараз важко і кожному по-своєму. Об'єднайтесь.

Не діліть українців за мовою, якою вони говорять, за містами, в яких вони народилися, за тими, хто виїхав, а хто ні. Нам треба зрозуміти, що ми — не один проти одного, а ми разом проти проблеми, проти війни. І я думаю, чим швидше ми об'єднаємося, тим швидше перемога прийде до нашого дому. Ми всі одна велика родина — Україна. Не сваріться. Не дозвольте ворогові розсварити нашу сім'ю.

Alya Korsak

Alya Korsak

Фото: Інстаграм Alya Korsak, особистий архів, Інстаграм Кемерона Далласа

Міс Україна Всесвіт-2020 Єлизавета Ястремська і Валерія Татарчук
Попередній матеріал

Як справи в українського фонду: що робити, коли донатити немає чим?

Руслана Писанка
Наступний матеріал

Чоловік Руслани Писанки зізнався, що вона сказала йому, коли повідомила про рак

Новини партнерів