Діти загиблих Героїв: гурт Антитіла запустив особливий благодійний проект

Антитіла
За час війни, виконуючи завдання на передовій, поміж обстрілами, пораненнями і загибеллю побратимів, найбільшу злість і розпач викликає усвідомлення саме того, що окупанти вбивають цвіт нації. Що діти залишаються без батьків.

«Татусі повернуться, але історіями в книжках, у назвах вулиць, повернуться спогадами і сльозами у думках і серцях дітей. Більше ніколи не обіймуть, не дадуть важливої поради, не будуть поруч у важливий момент. Такою є ціна свободи, яку платимо всі ми, яку платять наші діти, що стали невільними учасниками цієї кривавої війни.

За кілька тижнів до ротації, перебуваючи ще в липні на нульових позиціях на півночі Харківщини, Братерство 130 Батальйону, гурт Антитіла прийняли рішення допомагати і підтримувати дітей загиблих Героїв 130-го бату до повноліття і далі, за потреби. В деяких родинах загиблих військових по четверо дітей.

Ми шукатимемо можливості, щоб задовільнити їх потреби і хоча б частково замінити собою батьківське плече. Особливий напрямок діяльності БФ Антитіла, наших друзів і партнерів буде присвячено саме дітям загиблих на війні.

Заради кого ми боремося, якщо не заради них і їхнього майбутнього?», — ділиться музикант та співзасновник благодійного фонду «Антитіла» Тарас Тополя.

Читайте також

Тарас Тополя про війну: «Найстрашніше – коли мертвий побратим поруч, і ти не можеш йому допомогти»

Тарас Тополя про війну: «Найстрашніше – коли мертвий побратим поруч, і ти не можеш йому допомогти»

Стало відомо, яку суму Іван Дорн пожертвував на допомогу українцям. Оновлено

Стало відомо, яку суму Іван Дорн пожертвував на допомогу українцям. Оновлено

Кілька днів тому лідер гурту Антитіла та боєць сил Територіальної оборони Тарас Тополя оголосив про оновлення благодійного фонду «Антитіла». Основними напрямками діяльності фонду стали: підтримка ЗСУ засобами захисту, розвідки та медицини, фінансування інноваційних розробок у галузі робототехніки та авіабудування, а також допомога сім‘ям загиблих військових. В даному проекті вже поруч стала компанія «Таврійські ігри» та благодійний дитячий фестиваль «Чорноморські ігри».

Нагадаємо, Антитіла допомагають українським захисникам ще від початку 2014 року. За цей час їхня волонтерська команда завдяки друзям, небайдужим громадянам та українцям з усіх куточків світу, зібрала, закупила, доставила, передала на фронт засобів військового і гуманітарного характеру на суму понад 30 млн грн. А від 24 лютого до 16 серпня 2022 року доставили 150 тон гуманітарних вантажів на деокуповані та прифронтові території. Також для ЗСУ на передову передано десятки автомобілів та ще десятки відремонтували.

Lida Lee
Попередній матеріал

Lida Lee і понад 40 зірок записали пісню до Дня Незалежності України

Олена Фроляк
Наступний матеріал

Олена Фроляк про майбутній переїзд сина: «Буду сумувати за його почуттям гумору»

Новини партнерів