Анна Добриднєва видала пісню, яку написала разом з дівчинкою з Херсона

Анна Добриднєва
Українська співачка Анна Добриднєва запрезентувала зворушливий трек “Хай буде мир” до Дня молоді України.

Артистка разом з БФ "Мрійники України", "Наше Радіо" і Charisma Production працювала над композицією ще далеко до війни. Тоді пісня мала назву “Велике свято”, а текст до неї був написаний юною поетесою з міста Херсон — Валентиною Нетребич.

“До сезону Різдва оригінальна композиція номінувалася на звання "Краща пісня України" благодійного проекту Christmas Dream. Нагородження мало відбутися 24 лютого, але атака росії вкрала у дітей можливість отримати жаданий фінал проекту та нагородження. Не кажучи про те, що діти, які приїхали на свято з різних міст України до Києва, пережили в ці дні щось страшне”, — розповідає співачка.

Анна Добриднєва

Зараз усі Українці мають об'єднатися заради перемоги, тому оновлена версія пісні "Хай буде мир" є справжнім дарунком від співачки до Дня молоді України, бо мир так потрібен кожній українській родині.

“Це пісня від сьогодні буде завершувати мої концерти. Вона дуже надихає, підсилює надію і віру, ніби переносить нас у перші хвилини Перемоги. Я хочу проживати це щоразу на своїх концертах разом з глядачами. Свої авторські права я повністю передала БФ "Мрійників України", і всі роялті, які будуть зібрані, підуть на допомогу і підтримку творчих дітей України. Тож слухайте, діліться і підтримуйте творче майбутнє України”, — додала Анна.

Слухати пісню “Хай буде мир”.

Анна Добриднєва

  • Про діяльність Анни під час війни:

Анна Добриднєва лишилися в Україні, щоб бути з українським народом у найскладніші часи. На початку війни вона з артистами об’єдналася в творчу команду («Команда А»), щоб влаштовувати благодійні концерти у підтримку ВПО, медиків, діток, військових і всіх мирних жителів України.

Близько 50 благодійних концертів. Тисячі кілометрів, щоб обійняти і підтримати кожного. Львівська, Житомирська, Хмельницька, Чернігівська, Волинська, Івано-Франківська, Київська, Закарпатська, Чернівецька, Черкаська, Дніпропетровська область. А в День Конституції — виступ для військових на першій позиції біля самого кордону.

Всі концерти благодійні. Всі кошти, які вдається зібрати у скриньку, перераховуються на допомогу нашим воїнам. На данной момент зібрано вже майже 2 500 000 гривень. З цих коштів, на основі звітів, на передову та у військові частини доставлено: 11 автомобілів, 2 дрони, 2 тепловізори, 20 броників, військова амуніція, багато продуктів та засобів гігієни, фінансова допомога окремим бригадам.

Зараз співачка знаходиться в черговому благодійному турі «Дорога до перемоги». Графік цього та інших турів і окремих виступів можна знайти у соціальних мережах.

Анна Добриднєва

Наталка Карпа
Попередній матеріал

«Живий, все добре»: Наталка Карпа розповіла, як плакала від історій дружин військових

Jerry Heil
Наступний матеріал

Молода Руслана Писанка і панчлайн від президента Зеленського у новому кліпі Jerry Heil

Новини партнерів