Леся Нікітюк про зміни в особистому житті: «Довелося відмовитися від планів на сімейне життя»

Леся Нікітюк
Для ведучої Нового каналу 2022 рік мав бути особливим, але на заваді її планам стала військова агресія росії. Розповідаємо, від чого Леся Нікітюк відмовилася через війну.

До 24 лютого кожен українець будував найрізноманітніші плани на життя, яким не судилося втілитися через повномасштабну війну, яку розв’язала росія. Не була винятком і Леся Нікітюк, для якої 2022 рік мав стати особливим.

«Мені довелося відмовитися від своїх планів щодо кар’єри на 2022 рік, в якій повинні були відбутися нереальні, класні зміни як для мене, так і для глядачів — мене мали побачити в ролі героїні серіалу, — розповіла вона в інтерв’ю Маші Єфросініній. — Довелося відмовитися від планів на сімейне життя. Саме цього року хотіла знайти баланс і навчитися поєднувати роботу та приватне життя, якому треба приділяти більше уваги. Раніше ж я постійно знаходилася на зйомках, у мене було по 150-200 знімальних днів на рік».

Читайте також

«Моя психіка не була стабільною»: Леся Нікітюк розповіла, чим займається під час війни

«Моя психіка не була стабільною»: Леся Нікітюк розповіла, чим займається під час війни

Окрім цього Нікітюк замислювалася про переїзд до нового житла, втім і ці плани відклала до кращих часів.

«Також довелося відмовитися від купівлі власного будинку, від ремонту, який я люблю. Передивлятися ночами дизайн, підбирати люстри, планувати майбутнє, мріяти, як житиму в красивому будинку… Але все ще буде», — не втрачає надії ведуча Нового каналу.

Леся Нікітюк

Фото: Інстаграм

Надія Матвєєва
Попередній матеріал

Надія Матвєєва пояснила, чому не відговорювала сина йти в ЗСУ

Олександр Бережок
Наступний матеріал

Зірка «Дизель Шоу» Олександр Бережок показав новонароджену доньку

Новини партнерів