Дарійо Срна: «Шахтар буде і надалі представляти Донецьк — Україну»

Дарійо Срна
Дарійо Срна розповів, як українці вже перемогли агресора.

Колишній захисник та капітан футбольного клубу «Шахтар» розповів, що на сьогодні Хорватія прийняла більше 20 тисяч українських біженців.

«Ми знаємо, що таке війна, на жаль, пройшли це все. Про війну у Хорватії немає гарних спогадів. Вона була довга та жорстка. Я хочу, щоб війна в Україні закінчилася якнайшвидше. Ти можеш побудувати новий дім, міст, але життя людини повернути ніколи не зможеш. Люди помирають, захищають свою країну, вони герої, треба закінчувати війну. Моя точка зору, що кожна війна має закінчуватися за столом», — розказав спортсмен в програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV».

Срна поділився, що багато спілкується з друзями та вболівальниками «Шахтаря», які зараз знаходяться на окупованих територіях.

«Вони захищають свою батьківщину і чекають, що повернуться на свій рідний стадіон, вболівати за рідний «Шахтар». Хочемо, щоб почали грати Чемпіонат Україну, щоб показати всьому світу, що футбол живий, що «Шахтар» та інші клуби будуть представляти Україну в єврокубках, в Лізі Чемпіонів. Це вже маленька, але солодка перемога над агресором-росією. Адже «Шахтар» вже двічі виганяють зі свого дому, а він живий, грає у Лізі Чемпіонів і не опускає руки. А російські клуби не грають у Лізі Чемпіонів, нехай дивляться її лише по телевізору. А «Шахтар» буде і надалі представляти Донецьк — Україну. Війна йде, але ми знаходимо спосіб допомагати. Всі наші ігри, все, що заробимо — будемо допомагати Україні», — поділився спортсмен і додав, що ніхто з українських футболістів «Шахтаря» не попросився до іншого клубу і готовий і надалі грати у своїй країні.

Читайте також

«Як ви там? Києва ж вже немає?»: Андрій Бєдняков – про розмови з сестрою

«Як ви там? Києва ж вже немає?»: Андрій Бєдняков – про розмови з сестрою

28-річна красуня з Чернігова стала «Міс Україна Всесвіт»-2022

28-річна красуня з Чернігова стала «Міс Україна Всесвіт»-2022

Фото: соціальні мережі

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Євробачення
Наступний матеріал

Україна зробила перші кроки підготовки до проведення Євробачення-2023

Новини партнерів