Юрій Горбунов: «Кожна хвилина, проведена з дитиною, – це найцінніша мить»

Юрій Горбунов
Ведучий Юрій Горбунов начитав аудіоказки для українських малюків.

На MEGOGO з’явився аудіопроєкт «Твоя казка», голосом якого став Юрій Горбунов. В межах проєкту свої аудіоверсії отримали шість казок видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА». Серед казок, що вже представлені слухачам: Марійка Луговик та Іван Малкович «Вовченятко, яке запливло далеко в море», Ростислав Попський та Іван Малкович «Куди відлітають риби», Мар’яна Князевич-Шустрик і Юрій Виннчук «Історія одного поросятка», Іван Малкович і Софія Ус «Велике місто, маленький зайчик, або Мед для мами», Наталя Вовк «Літачок-рятівничок».

Читайте також

Катя Осадча звернулась до вагітної Регіни Тодоренко: «Запрошуємо народжувати в бомбосховище»

Катя Осадча звернулась до вагітної Регіни Тодоренко: «Запрошуємо народжувати в бомбосховище»

Юрій Горбунов і Катя Осадча задумались про усиновлення дитини, батьки якої загинули під час війни

Юрій Горбунов і Катя Осадча задумались про усиновлення дитини, батьки якої загинули під час війни

«Читати дітям казки на ніч – це найбільша мрія усіх українських батьків! Раніше ми не завжди цінували це. Та саме зараз переосмислили чимало простих речей. Кожна секунда і кожна хвилина, проведена із дитиною – це найцінніша мить. Рекомендую усім, хто має зараз таку можливість, сформувати нову традицію – вечірні читання з дитиною. Ви можете спробувати самі виступити в якості читача казок або ж використати наші аудіоказки. В другому випадку рекомендую просто увімкнути аудіо, міцно обійняти дитину та послухати приємну історію. Після можна ще й обговорити почуте. Такі моменти в ці темні часи стануть приємними і дня вас, і для вашої дитини. Віримо, що зовсім скоро настане мир, і у наших дітей знову буде спокійне і мирне завтра! А ми, батьки, робимо усе можливе, аби це страшне слово «війна», якомога менше запам’яталось нашим дітям», – розповідає Юрій Горбунов.

Аудіоказки із Юрієм Горбуновим можна послухати безкоштовно в додатку MEGOGO у розділі «Аудіо», а також в автомобілях із аудіосистемою Android Auto чи Apple CarPlay. 

Юрій Горбунов та Катерина Осадча

Фото: архів Viva!, Соня Плакидюк

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Меган Маркл і принц Гаррі
Наступний матеріал

Яка кралечка! Меган Маркл і принц Гаррі показали дочку Лілібет Діану

Новини партнерів