Маша Данілова: про ініціативу до Дня захисту дітей, першу сольну пісню та благодійність

Маша Данілова
Молода українська співачка Маша Данілова, яка нещодавно привезла перемогу в італійському конкурсі SanRemo Junior 2022 та Кубок Миру від Юнісеф, розповіла, як привітала діток-переселенців з Днем захисту дітей.

«З самого початку війни я насправді дуже хотіла допомогти нашій країні й нашим людям. Коли дізналась, що можу подарувати радість українським дітям, які зараз у скрутній ситуації, то, звісно, відразу погодилась. В центрі «Я вірю в тебе» живуть і навчаються дітки з інклюзією. Ми зробили для них дуже класні бокси, але для нас головне — це емоції дітей, вони неймовірні. Я взагалі дуже люблю діток, для мене вони такі світлі, маленькі янголятка. Тому мені дуже сподобалась поїздка і спілкування з ними — це було дуже цікаво та душевно. Ми співали пісень, малювали, грали в ігри, розповідали один одному історії. Це була чутлива поїздка, і я з радістю повторила б її ще раз», — розповідає співачка.

Маша Данілова

Також Маша ініціювала благодійну колаборацію серед блогерів та зірок. Участь у ній взяли: Діана Глостер, KOLA, Даша Євтух, Аліна Ляшук і Тоня Матвієнко.

«Ми довго думали, як привітати діток. Я хотіла подарувати емоції і вирішила зробити те, що вмію найкраще — заспівати їм. Мені дуже приємно, що до моєї ініціативи долучились відомі особистості, які мають мільйонну аудиторію. Разом ми вітаємо кожну дитину України. На нашу долю випало непросте дитинство. Але я вважаю, що кожен заслуговує на посмішку та щастя! І не тільки в День захисту дітей, а й кожного дня», — додає молода артистка.

Відео виступу Маші Данілової у Санремо:

У цьому місяці Маша готує перший сольний трек, на який планує знімати відеокліп:

«Наразі я вся сконцентрована на підготовці до релізу. Готую свою авторську пісню про наше сьогодення, про те, як ми вчимось жити в нових реаліях, але все одно не звикаємо до війни. Це буде крик душі, це буде чесно, по-справжньому та, звичайно ж, про Україну. Презентувати пісню я буду на одному з благодійних концертів на підтримку наших ЗСУ. Герої сучасності, завдяки яким мільйони українців можуть спокійно спати у своїх домівках. А також у моїх планах святкувати перемогу вже цього року».

Маша Данілова

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Шакіра і Жерар Піке розлучаються
Наступний матеріал

Шакіра підтвердила розлучення з Жераром Піке. Офіційний коментар співачки

Новини партнерів