Пісня MONATIK стала саундтреком освітнього проекту Олександра Педана «УніверCheck»

MONATIK
Під трек «Мріяти не шкідливо» телеведучий разом із донькою Лєрою знайомитиме молодь з українськими вишами.

«Мріяти не шкідливо. Мріяти так важливо», — співає MONATIK. І хоч сьогодні це дається нелегко, українцям потрібно візуалізувати своє щасливе майбутнє у своїй країні, переконана команда освітнього тревел-проекту «УніверCheck». До війни вони відзняли дванадцять українських вишів з метою познайомити молодь з сильними та слабкими сторонами університетів. Зараз же шоу набуло нових сенсів.

«Ми вагалися у доцільності проекту. Але той факт, що через війну країна може втратити ціле покоління освічених, культурних, інтелігентних українців, переконав видавати “УніверCheck”, — пояснює ведучий Олександр Педан. — Мета цього шоу — показати гідний рівень української освіти, познайомити з прекрасними ініціативними людьми, які навчаються у наших вишах, і спробувати переконати молодь вступати саме в Україні. Тому що ми віримо: після війни на країну чекає піднесення. І ті, хто вирішать залишитися, матимуть великі перспективи».

Читайте також

MONATIK презентував «ArtОборону»: всі кошти будуть направлені на допомогу ЗСУ

MONATIK презентував «ArtОборону»: всі кошти будуть направлені на допомогу ЗСУ

Актори серіалу «Перші ластівки» повідомили про розлучення, ще одна пара — про весілля

Актори серіалу «Перші ластівки» повідомили про розлучення, ще одна пара — про весілля

З перших слів команда побачила пісню MONATIK «Мріяти не шкідливо» саундтреком проекту. Кажуть, вона надихаюча, позитивна і переповнює потрібними емоціями в цей нелегкий час.

«Ще до війни Саша Педан розповів, що чує композицію “Мріяти не шкідливо” головною музичною темою нового чудового мотивуючого проекту “УніверCheck”, і поділився основною ідеєю цього тревел-шоу. У мене не було ні найменших сумнівів щодо його пропозиції, — ділиться MONATIK. — Я вдячний, що “Мріяти не шкідливо” стала невіддільною частиною такої цікавої та корисної для всіх нас мандрівки. У ці надзвичайно важкі часи для нашої країни я, як батько, дуже вдячний особисто Олександрові за мотивацію для нашого наступного покоління. Ми вистоїмо, обов’язково переможемо і разом відбудуємо нашу рідну країну. Я дивитимуся проект разом із синами, обиратиму, створюватиму, мріятиму і придумуватиму своє майбутнє! Саша, Лера і вся команда, ви проробили прекрасну роботу і ділитеся зі всіма батьками майбутніх студентів такою необхідною інформацією».

Читайте також

В будинок Лідії Таран влучила ракета

В будинок Лідії Таран влучила ракета

Злата Огнєвіч відповіла на хейт щодо зовнішності: Я не маю права гарно виглядати, тому що йде війна

Злата Огнєвіч відповіла на хейт щодо зовнішності: Я не маю права гарно виглядати, тому що йде війна

«У пісні є слова, які особисто мене дуже зачіпають. Вони про те, що завжди знайдуться ті, хто казатиме, що ми чогось не зможемо. Їх не варто слухати, потрібно вірити й діяти. Українці якраз це і роблять. Попри тримісячну війну і всі звірства, які чинить росія, у світі все одно є люди, які переконують нас поступитися. Але цей варіант точно не для нас. Ми прагнемо жити на своїй землі, навчатися, розвиватися та розбудовувати Україну», — каже Олександр Педан.

Нагадаємо, «УніверCheck» покаже 12 вишів у 10 містах України. Серед них будуть університети Львова, Києва, Ужгорода, Вінниці, Одеси, Полтави, Дніпра, а також Сум, Харкова та навіть Маріуполя. Розпочнуть з регіонів, де зараз спокійніша ситуація, зокрема зі Львова. А випуск про Маріуполь присвятять спогадам про це місто та його чудесних людей.

Перший випуск «УніверCheck»:

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Джонні Депп та Ембер Херд
Наступний матеріал

Офіційно: Джонні Депп виграв суд проти Ембер Херд за наклеп

Новини партнерів