«Я нагулялася, а він ще ні»: alyona alyona зізналася, чому розійшлася з коханим

alyona alyona
Реперка alyona alyona розповіла, в яких зараз стосунках з колишнім нареченим.

alyona alyona ще 14 лютого планувала зробити пост про першу річницю стосунків з хлопцем, але за два тижні до цього пара розійшлася.

«Причин, насправді, декілька. У нього своя кар’єра, у мене – своя. У нього свої погляди, у мене – свої. Якби я була невідомою, нам було б простіше жити далі, але оскільки я відома, наші вектори в творчості розходяться, це дуже складно. Ми зрозуміли наслідки, я б не хотіла своєю кар’єрою притискати його, а він би не хотів, щоб моя аудиторія була здивована чи розчарована його творчістю. Адже всі очікують, якщо alyona alyona добра, то і всі добрі, а так: «вибач, мамо, я покохала хулігана», – говорить артистка в програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV».

Різниця у віці з хлопцем теж ускладнила стосунки.

«У нас є різниця в віці. Він трішки молодший, я вже у житті спробувала все, нагулялася, побудувала план, що через 10 років у мене буде двоє дітей. А він ще не все спробував, не пожив тим життям. У нього буде бажання більше бути скрізь, а моє бажання – просто заспокоїтися. Тому ми вирішили, що краще просто залишитися друзями. Ми спілкуємося досі, з романтичними смайликами, просто вже як друзі, – розповіла alyona alyona і додала, що почуття нікуди не діваються, просто вони з хлопцем зрозуміли, що у майбутньому їм поруч буде гірше, і нічого не поробиш. – Я відома, і мені здавалося, що у 30 років я холоднокровна і все розумію. Але коли ти закохуєшся, надягаєш «рожеві окуляри», потім вони розбиваються об побут і реалії життя, тим більше, коли ти відомий».

Читайте також

DZIDZIO натякнув на нові стосунки після розлучення

DZIDZIO натякнув на нові стосунки після розлучення

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Позитив розповів про стосунки з танцівницею Юлією Сахневич

Для артистки не принципово, щоб її обранець був із шоу-бізнесу. Це може бути будь-хто, з ким можна ділитися своїми щоденними радощами та кар’єрними здобутками.

«Зустрічатися з кимось зі своєї концертної команди – доведеться знаходитися 24 години на добу разом, це теж складно. Хочеться скучити за хлопцем, з азартом ділитися своїми новинами. Хочеться просто, щоб був айтішником. Буде працювати, подорожувати, класно спілкуватися, буду до нього приїжджати. Інтелект є, з гумором все буде супер. Буде спортсмен – простіше, менше розмов, більше справ, активності, можливо, схудну нарешті. Тож, не знаю», – сказала артистка.

Читайте також

Дантес відповів на чутки про роман Дорофєєвої та Кацуріна

Дантес відповів на чутки про роман Дорофєєвої та Кацуріна

У Вакарчука скоро народиться друга дитина — ЗМІ

У Вакарчука скоро народиться друга дитина — ЗМІ

Фото: соцмережі

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик прокоментувала службу свого ексчоловіка Дмитра Дікусара в ЗСУ

Сергій Притула
Наступний матеріал

Сергій Притула – про сім’ю: «Дружина вже знайшла роботу, діти ходять на гуртки»

Новини партнерів