«Текст ніби писав Арестович»: мережа в захваті від нової пісні Ivan NAVI

Ivan NAVI
Ivan NAVI презентував зняте ще до війни відео «Пишу тобі листа».

«Текст ніби писав Арестович», «Мурахи по тілу», «До десятка разів слухаю цю пісню»: в мережі обговорюють нову пісню і кліп від Ivan NAVI. В перший же день після релізу з'явилось більше 100 відео від користувачів мережі TikTok під «Пишу тобі листа», а в коментарях українці підкреслюють, наскільки вчасна ця пісня.

24 лютого розділило наші життя на «до» і «після». Пісня Ivan NAVI «Пишу тобі листа» була написана за декілька місяців до війни. 4 березня мав бути її реліз разом з новим альбомом, але на той час для всіх музику замінили сирени по всій Україні.

Ivan NAVI: «Ця пісня про лист собі в минуле з майбутнього. Що б ви собі написали в довоєнний час? Що б хотіли змінити? Вона про те, що ми всі  подорослішали, стільки всього пройшли, та попри війну намагаємось жити далі, шукати в кожному моменті маленькі радощі, які зміцнюють, підтримують, поки ми робимо все можливе й неможливе, щоб наблизити день нашої перемоги. Це лист-підтримка, лист-нагадування про важливе. Лист, в якому є сенси, що резонують тепер вже по-новому».

Пісню «Пишу тобі листа» написав Андрій Осадчук, який є автором ще однієї ліричної пісні Ivan NAVI — «Коли нема тебе». Режисером відео став Володимир Шурубура.

Володимир Зеленський та Олена Зеленська
Попередній матеріал

Володимир та Олена Зеленські дали спільне інтерв’ю: «2,5 місяці ми не бачилися»

Kalush Orchestra і Сергій Притула
Наступний матеріал

Kalush Orchestra і Сергій Притула продають рожеву панаму і приз Євробачення для допомоги ЗСУ

Новини партнерів