Віталій Козловський побував в Охматдиті: «Я тримав в руках кулю, яку витягли з мозку дитини»

Віталій Козловський
Віталій Козловський відвідав столичний «Охматдит».

Віталій Козловський з початку війни перебуває в Києві та займається волонтерською діяльністю. Днями співак відвідав медиків у столичній лікарні «Охматдит» та заспівав для них.

Лікарню вже обстрілювали, вона зазнала пошкоджень, поблизу лунали вибухи, на даху знаходили мітки диверсантів, але медики продовжують залишатися в Києві і рятувати життя. Деякі з них з початку війни навіть не покидали лікарні — вони живуть там, адже поранених привозять вдень і вночі. Але при цьому не втрачають оптимізму та віри. Під час концерту підспівували й навіть танцювали разом зі співаком.

Читайте також

Син Тіни Кароль волонтерив у Варшаві

Син Тіни Кароль волонтерив у Варшаві

Топ-7 порад для спокійного сну від співачки TARABAROVA

Топ-7 порад для спокійного сну від співачки TARABAROVA

Віталій Козловський: «Я сьогодні вперше з самого початку війни побачив стільки посмішок, сліз щастя. Мені так приємно бути причетним до того, щоб ці невтомні герої, які рятують життя наших дітей, відчули нашу підтримку та вдячність».

Віталій Козловський

Після виступу багато спілкувалися, ділилися надіями на те, що наша перемога — зовсім близько. А ще — історіями врятованих лікарями життів, від яких мурахи по шкірі.

Віталій Козловський: «Мене вразила історія дівчинки, яка потрапила під ворожий обстріл. З її головного мозку лікарі дістали кулю, не ушкодивши при цьому життєво важливих центрів. Дитина житиме! Я тримав цю кулю в руках. І мав честь потиснути руку лікаря, який провів цю надскладну операцію».

Зліва на фото — нейрохірург Павло Плавський

Наразі артист планує на постійній основі підтримувати медиків лікарні «Охматдит».

Віталій Козловський в Охматдиті

Фото: пресслужба

Влад Дарвін
Попередній матеріал

Влад Дарвін піснею оголосив збір коштів на 1000 бронежилетів для українських військових

Kalush Orchestra
Наступний матеріал

Євробачення 2022: Kalush Orchestra розпочали підготовку до виступу в Турині

Новини партнерів